Fröken fixare..

Nu sitter jag på Foret och unnar mej en varm choklad och lite ensam-mys!
Har varit en skön dag idag..

Jobbet
igår gick bra, kom en massa folk som ville hänga in i garderoben hos mej.. Så deg blev det! ;)
Kanonnöjd med mitt jobb där.. Nästan mot min vilja tog vi från personalen en liten sväng till DouDounde efter stängning. Var bra drag där, men jag var alldeles för trött och otagg för att go all in.. Var där i kanske 30 min sen begav jag mej hemmåt!
Stapplar fram i mörkret och ska lägga mej i min säng då jag märker att det ligger någon i den..!?! Tänder lampan, och där ligger lille Affe haha.. Han, Lotti och Niklas (invalid-trion) hade lite mys hemmafest hos oss igår och blev lite dragna hehe! Körde bort Affe som gick och la sej mellan Lotti och Niklas. Två sekunder efter jag lagt mej somna jag gott som ett litet barn och sov gott hela natten!

(Måste bara förklara innebörden av ordet "invalid-trion".. Affe trillade i backen och skadade minisken och det innre ledbandet, så han hoppar på kryckor.. Niklas trillade i backen och landade åt helvetes fel på sin tumme, så hans hand är dubbelt så stor som den andra handen och helt ill-blå, så han kan inte jobba i baren på Doudoune.. Och Lotti kära Lotti.. Hon fick för sej att göra ett drop från ett hustak, landade fel och fick en spricka i foten, så även hon hoppar på kryckor nu och har blivit gipsad upp till knäet.. Ja jag säger då det hehe :P)

Vaknade dock lite senare än tänkt och missade därför frukosten på GN.. Gick ut och la mej hos de andra som hade satt på en film.. Efter Niklas gick hem ringde vi dit Kulis också och bad honom köpa med sej en baguette, ägg och mjölk hem till oss.. Frukost time =)

Han kom och vi började dona med vår superfrukost.. Det blev en god omelett á la Tina, Choco pops,kaviar/nutella-mackor, apelsinjuice och en massa kärlek haha! =) Supermysigt.. Får vi göra snart igen! Efter frukosten blev det att mysa ner sej i sängen alla fyra till en film, V for Vendetta blev det, och samtliga fyra somnade på två röda haha!

Fredrik gick till jobbet, Affe till Victor´s och jag och Lotti till GN för P-mat! Hon blev kvar efter det för att jobba lite och jag gick hem.. Fick mej ett jävla ryck så följande blev gjort;
Jag:
  • *Diskade
  • *Dammtorkade hela lägenheten
  • *Gick ut med 2 stora sopsäckar med skräp
  • *Skurade toaletten, plockade undan allt som låg framme
  • *Dammsugade
  • *Tvättade samt hängde upp all den blöta tvätten

Peew!
Så skönt när hemmet är städat och iordning.. Får panik annars och känner mej ofräsh på något sätt?!
Så känner mej rätt nöjd med mej själv ikväll.. =)

Ska till Victor´s en sväng ikväll och tjöta lite med några vänner, sen blir det hem och lägga sej fööör.... imorrn ska jag jobba min första dag på Dansken, Le petit Danois!!!! =D Intervjun gick jättebra och de vill att jag börjar jobba hos dem! Kommer bli både servering, vilket jag gjort förr, och bar, vilket jag inte har gjort förr i denna benämningen så det ska bli kanonskoj! =) Ska provjobba några dagar nu så får vi se sen från båda parter hur det funkar.. Tar inget beslut nu, måste prova på det först och få tänka igenom lite saker, då jag har ett par andra saker på G ;)

A tutta fluff!
PUSS!

Arbetsintervju..

Full rulle på jobben nu =)

Igår vaknade jag med en kraftig migrän.. Och fanskapet höll i sej hela dagen! Uhh.. ingen mer dricka för min del nu på ett tag!! Fick dock fixat färdigt den sista betalningen igår för lägenheten så det är riktigt skönt.. Fick även ut alla mina pengar från lönechecken (har ju krånglat endel....) igår med, och det är ännu skönare! =)
Sen blev det go filmkväll med en massa gottis, precis vad jag behövde!

Upp tidigt imorse för att jobba på Dollan, städa hotellrum hehe :P Tog drygt 4 timmar sen bar det av till Victor´s en sväng för en god varm choklad.. Annars har det inte hänt så mycket idag..
Nu strax vankas det arbetsintervju på Dansken!! =) Grymt kul, hoppas vi kommer fram till något bra!
Sen kl 22.30 blir det le vestiaire på Café Face.. Hoppas än en gång på många jackor! ;) Sist gick jag hem med endel deg, vilket var rättså välbehövt!

Jag är så trööött ikväll.. Vill bara gotta ner mej i sängen till en bra film! Blir sängen direkt efter jobbet..

A tutt a fluff..
PUSS!

Here we go again..

Dagen idag har bara försvunnit..

Gick upp vid 10.00 idag, gick hemma och lullade lite. Fixade lite, åt en kanongod Svensk frukost som bestod av lök- och senapssill, ägg och macka med Kalles kaviar =)
Tog ett varmt gott bad efter det och la en skön blå ansiktsmask från make up store.. Klädde på mej och gjorde mej i ordning, sen blev det faktiskt en liten powernap vid 13-tiden.. Satte larmet på 15.00, men det vaknade jag ju givetvis inte av hehe.. Vaknade av att Lotti kom hem vid 17.20 och vi fick då springa ner till Victor´s för att fixa med betalningen av lägenheten! Allt beräknas bli klart imorrn, och om inte blir vi utkastade =S

Nu har jag varit en sväng på Foret och bara chillat lite innan jag tar mej an utmaningen "Fullast vinner 2" haha..
Ska hem och sminka till mej lite, sen jävlar Therese! ;)


Blev bardisken sist på DouDoune, samma denna gången?! :P
(Till skillnad från många andra så dansar jag väldigt oskyldigt, inget ålande och skit.. Jag bara hoppar haha)



Dagens bästa är från i förrgår på frukosten på Grand Nord, uttalat av herr Bokanäs;

"Det är så svårt att förstå vad du säger...." (Jag ger honom då en av mina något berömda arg-blickar och han tittar då lite rädd på mej och stakar osäkert fram:) "Men det beror nog mer på mej än på dej...." hahahaha!!


Här har vi självaste Bokanäs haha..

A tutta fluff..
PUSS!

Det är Du..

En vacker dag, det tror jag på fullaste allvar!! <3

Sitter förvånansvärt på Foret och gottar mej lite med varm choklad innan det är dax för att gå hem och duscha innan jobbet.. Cafe Face ikväll igen i garderoben.. Hoppas många vill hänga in ikväll så jag kammar hem lite deg!!

Hets om utgång ikväll igen, men nää.. ingen lust, eller ork för den delen!
Blev en pytte-utgång igårkväll iaf.. Kikade lite bara, men gick snabbt hem igen! Kl 01.30 var jag hemma i sängen och somnade som ett litet barn.. =)

Upp tidigt imorse och åkte skidor med Bella! Kände mej jävligt ostabil faktiskt, så jag tog det rätt lugnt.. Efter ett tag kändes det dock bättre och vi hittade ett par riktigt sköna backar, så det blev lite go åkning ändå! =)
Det blev ett pitstop på Folie Douce där det vankades varm choklad och macaroni and cheese..
Ner en backe efter det sen blev det bussen tillbaks till Valdi..

Känner mej lite depp ikväll.. Efter jag pratade med dej fick jag bara hemlängtan! Längtan efter Dej <3
Det kommer lösa sej.. det tror jag verkligen!


<3

Dagens bästa..

.. tror jag bestämt jag ska införa här?! Lite citat och dum-roliga påståenden =) Kan bli kul..

Dagens är:
Efter att Affe har trillat i backen och skadat sitt knä sitter han hos läkaren och konversationen är följande:
Sjuksystern: "Have you been in a earthquake?!"
Affe: "Ehh.. no?!"
Sjuksystern: "Ah ok.. Just checking"
Sjuksystern igen: "Have you been working after the accident?"
Affe(som förövrigt sitter med pjäxor och hela skidoutfiten på): "Ehh no..?!"
Sjuksystern: "Ok, just checking"


Hahahaha.. Jävla fransoser! :P
Jag och Lotti började spinnna vidare på detta igårkväll när vi satt på sjukhuset i väntrummet..


"Have you been in a tsunami? No?! Just checking.."
"Are you pregnant? No?! Just checking.." (sagt till en kille då..)
"Have your equipment been stolen? No?! Just checking.."


Hahaha.. Man var tvungen att vara där, men försök tänk er in i det haha.. Stört roligt! Sen att jag har jävligt speciell humor är jag fullt medveten om hehe :P

Tänkte bjuda på lite skidåkar-bilder.. =)


De 2 första från första skiddagen.. De 2 andra fotona från dagen med Lotti och Christoffer!
Lotti drog för övrigt med mej genom hela Facen vilket innebär svarta backar endast i stort sett ;)



Bjuder även på denna bilden.. Från Boogie Night, "Fullast vinner" i torsdags.. Detta är dock innan vi gick loss ordentligt hehe!


På torsdag kör vi igen Therese!! All in.. Och denna gången förlorar du! ;)

Kan inte riktigt med ord beskriva..

Har tänkt på detta en massa.. tänkt, tänkt och tänkt! Men jag fattar verkligen ingenting!

Vad hände med en sådan enkel liten mening som;
"Inga problem, det löser sej.. VI löser det tillsammans, inga konstigheter!!"
Nej, detta tänket verkar uppenbarligen tyna bort änna mer och mer.. Jag trodde jag var omgiven av folk med detta tänket, men uppenbarligen hade jag fel..

Att åka 27 timmar och sen bitcha på mej för det är skrattretande! Ännu mer skrattretande är det att sedan påstå att det är JAG som inte verkar intresserad, då en middag kl 20.00 tydligen är viktigare än att träffa..?! Hos vem låg bristen av intresse egentligen?!

"Det hinns inte nu.. Vi har bord till klockan 20.00" Hmm ok.. Kl är nu 18.30, det tar 30-40 min fram och tillbaka (påstå inget annat, jag bor här, jag vet!!) och ändå hinner man inte tillbaka till kl 20.00!?! Det är det DUMMASTE jag har hört..!
Jag gjorde vad jag kunde för att försöka få tag på en bil, men tyvärr.. Panik i mitt huvud.. tänk, tänk, tänk!
Hon är 15-20 min ifrån mej, normalt sett ett dygn ifrån mej och jag får inte träffa henne..!?! För att någon inte tycker det passar deras time scheduale.. Fattar verkligen ingenting!!!!
Att du/ni gör såhär mot mej, det kan jag ta, även om jag absolut inte fattar någonting.. Jag är stark! Men när ni gör så här mot min mamma, då är det fan inte ok någon jävla stans! Att man bara vågar beté sej såhär.. Jag kan sätta många ord på detta, men jag håller mej för en gång skull.. för hennes skull! Men jag måste få skriva av mej detta, och jag ska inte behöva få dåligt, och det har jag för den delen inte heller.. Jag har inte gjort något fel!
Det enda jag kan säga är att en riktig vän aaaldrig hade gjort såhär!! Mina nyfunna vänner här i Valdi hade aldrig gjort såhär mot mej.. FÖR MAN LÖSER DET!! DET ÄR SÅ MAN TÄNKER OCH SÅ MAN AGERAR!!
Att vara funtad på det viset där man skiter i allt annat än sej själv är fan helt obegripligt för mej!
Lotti som knappt känt mej i en månad är villig att låna mej 10.000 bara sådär, och ställer upp för mej till 110 %, även om det innebär att hon själv blir lidandes.. Men folk som känt mej i flera år kan inte göra en sådan liten sak som att hämta upp mej när jag befinner mej 15 min därifrån, OCH ändå lyckas hinna i tid till middagen!?! Ändå har de kört 27 timmar "endast för att träffa mej".. Mm jag märkte det va.. Helt obegripligt!!

Och att behöva höra hur min mamma gråter av besvikelse och rent ut sagt av ren smärta gör ont vill jag lova! Att ni utsätter henne för detta.. Lagt så mycket pengar när hon knappt har några, och som hon har längtat.. Jag blir så jävla förbannad när jag tänker på det! Kommer aldrig glömma eller förlåta detta.. Detta trodde jag fan inte!


Stackars mamma..! Gjorde så ont att höra dej så innerligt lessen! Jag tyckte väl synd om mej själv med, men jag reder mej, jag kan hantera min egen sorg.. Men när det kommer till andra, när jag står totalt maktlös gentemot dem.. Usch säger jag bara! Jag kunde ingenting göra.. =´( Det gör ont inombords när jag tänker på det.. Men var inte lessen mamma, jag kommer snart hem igen.. det går snabbt! Var stark för min skull om inget annat.. Och tusen tack till dej! <3 Jag älskar dej, det vet du..

Har en massa annat att skriva om också, men får ta det antingen senare eller en annan dag.. Måste gå och få träffa lite goa människor nu för att bli av med dessa negativa tankar! Det kommer snabbt gå över då människorna jag umgås med här allihopa är underbara med en underbar mentalitet och ett gott och NORMALT tänk..!!

Strange..

Sitter på Foret, som i vanlig ordning hehe..
Ska strax beställa en varm choklad, även det som vanligt..

Kvällen ute igår var bra som fan!! Disco-night på Victor´s vilket var väldigt lyckat.. Personalen gick verkligen in för det, and so did I hehe..
Det var sagt "Fullast vinner", vilket först sades av Therese.. Och jag är ju inte den som är den så givetvis antog jag utmaningen! Och frågan är om jag inte vann haha?! För jag blev ordentligt bra i gasen vill jag lova.. :P
Men folk tyckte visst idag att Therese som ändå fick stå och hålla fast sej i bardisken vann hahaha.. Yeah well, säsongen är inte slut än Therese.. I will get you! ;)
Men helt klart en av de allra bästa kvällarna sen jag kom hit!!


Några få av kvällens alla hysteriskt roliga bilder.. =)

Dagen idag har varit lugn, ingen skidåkning så imorrn blir det definitivt att åka av!
Jag vaknade idag kl 10.00 och mådde hur bra som helst! =) Inte ett dugg bakis, vilket var asskönt!
Var uppe en stund och tjötade lite med Lotti sen somnade jag om och vaknade vid 13.30 igen.. Mackan höll på att packa färdigt och jag hoppade in i duschen.. Sen tog han och jag en god lunch innan det var dax för honom att hoppa på bussen..
Det har varit kul att ha dej här Marcus! Bara tråkigt att det blev lite knasigt igårkväll.. Men vi har pratat om det och löst alltihopa! Skittråkigt bara att det inte blev riktigt som jag tänkt mej.. men som du sa, det har varit mycket här för mej på sistonne! Men du vet att jag verkligen uppskattade att du kom!

Och när en åker kommer nästa hehe.. Mamma, Erica, Andreas, Frida och Alexander kom igårkväll, men då de bor 2 mil från Valdi kom de inte och hälsade på mej förrens nu ikväll.. Det blev att kika på min lgh sen kaffe och varm choklad på Victor´s! Jättekul att se er.. =) Och tack för kramarna hemifrån från girlsen, och tack Ted för din fina julklapp! =) Ska träffas imorrn med, och då följer jag nog med dem till deras hotell.. =)

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. tror det blir ett par glas på Victor´s, sen hoppas jag på en go filmkväll faktiskt! Det skulle vara gött.. Blir ingen sen kväll hur som helst, för blev precis tillfrågan om jag ville städa rummen på Dollan imorrnbitti, och det tackade jag glatt ja till! =) 12 rum, det fixar jag kvickt!
Tänkte lägga upp lite mer bilder imorrn om jag hinner, har varit dålig på det här.. Men mitt fotoprogram, som alla mina foton automatiskt lägger sej i när jag lägger in dem på datorn, har slutat fungera helt utan någon som helst anledning.. Så nu måste alla foton läggas in en och en, vilket tar en jävla tid!! =/ Jaja, får kika på det någon dag..

Lite halvdepp ikväll, tänker tänker och tänker.. Undrar hur det kommer bli!

A tutta fluff..
PUSS!

For the very first time..

Idag hände det.. Det som många trott var näst intill omöjligt! Det som många väntat med en olidlig spänning på.. Nämligen;

JAG ÅKTE SKIDOR FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 8 ÅR!!!! =D
Ja, det är sant.. Och Guuud vad underbart det var, helt fantastiskt..!

Jag och Johanna gick upp tidigt.. Jag gick och käkade frukost, hämtade all min utrustning och sen bar det av till Victor´s där jag fick invänta Johanna.
Sen jävlar hihi.. =) Jag insisterade på barnbacken/nybörjarbacken och dit åkte vi.. Tog liften upp, och när jag stod där och tittade ner blev jag rädd..
-"Johanna.... det ser rätt brant ut.... Jag är rädd!!" (Nybörjarbacken är inte brant någonstans måste tilläggas haha)
Jaja, jag fatta mej mod och åkte ner sakta men säkert.. Tyckte det var lite läskigt, och första tanken var att det här kommer jag aldrig lära mej behärska igen!! =( MEN.. efter 2 åk i barnbacken började det kännas bättre, och efter endast 4 åk i barnbacken ville jag ge mej på Olympic!! Stora liften, eller en av de många.. =)

Och det gick bra (peppar peppar ta i trä)!! =) Och såå kul.. Hade glömt den underbara känslan av att glida fram i backarna.. Älskar det!! <3
För er som inte vet så åkte jag skidor från det att jag var 3 år fram tills jag var 12, och duktig var jag minsann!
Men för många olika anledningar har jag inte kunnat åka sen dess.. But now I´m back in business!! =)

Ska åka så ofta jag bara kan nu, from idag!! =)
Planerar på att åka upp imorrn igen, om jag hittar någon som vill åka pist..

Sitter på Foret nu och myser framför brasan med en varm choklad med vispad grädde innan jobbet kl 22.00 ikväll.. Garderoben på Café Face igen! =)
Och imorrn kommer mamma, Erica, Andreas mfl hit.. Och de har en massa go Svensk mat med sej!! =)
Ska bli kul, ska visst lära mamma franska hehehe :P

Bilder från säsongens första skiddag kommer inom kort.. =)
PUSS!

I likey!!

Hittade precis dessa på Gina Tricot´s hemsida, och jag supergillar!! =)
Vill ha..


Snygga eller hur..?! =)

Förresten, skulle behöva lite hjälp..
Mamma mfl bilar ner hit på torsdag, och jag har givetvis skickat bud med några saker så som;
ABBA´S lök- och senapssill, fiskbullar i hummersås, burk coca cola (nej det smakar inte likadant här som i Sverige!!), röda prince, strumpbyxor, mamma scans köttbullar, snabbmakaroner..
Hjälp mej!! Vad mer i Svensk matväg kan jag be dem köpa med sej?!
Brainstorma en massa allihopa nu snälla.. =)

Såå skönt!

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN VÄSKA IDAG, och kommer även få tillbaks pengarna som låg i, 3200 kr, plus pengar för allt som saknas och det får jag i eftermiddag idag!! =) =) =)

Polisen
ringde imorse.. Jag skulle infinna mej hos dem kl 11.00, vilket var obligatoriskt!
Åt frukost med Mackan och Bella, duschade sen mötte jag upp Johanna som följde med mej upp dit..
När jag kliver in på deras kontor så ser jag dem.. tjuvarna! Vilken jävla obehaglig känsla.. Ville bara springa fram till dem och klösa ögonen ur dem!! Sån hatkänsla som svallade upp.. Jag satt och bara blängde sönder brudjäveln som inte kunde möta mej med blicken tillbaka.. Förbannade ynkrygg!! Killen hade inga problem med det.. han började jag skälla på, och han bad om ursäkt, men den ursäkten betyder absolut ingenting för mej! Jag frågade varför och fanskapet svarar bara med att han var för full..!?! Idiot fransosjävel!!
Han berättade att han hade fått sparken pga stölden, det enda jag svarade då var "Good!!" och gjorde tummen upp! Polisen förbjöd mej dock efter jag brusade upp lite att prata med dem hehe..

Väskan gick de och hämtade åt mej, allt fanns dock inte kvar.. Jag fick då räkna ut vad det som saknades hade kostat, och kom fram till att det låg runt 4500 kr inklusive de 3200 jag hade i cash, och dessa pengarna får jag tillbaka i eftermiddag!! =) Så jävla skönt att det löste sej, men samtidigt är det en rättså obehaglig känsla att de haft min väska, hållt i den och rotat igenom precis allt.. =( Men men, det blir väl nog bättre med det där..

Kvällen igår blev även den lugn.. Sov så jävla mycket igår hehe, både på förmiddagen, eftermiddagen, kvällen och hela natten.. Det behövde jag! Antar att nu när jag börjar slappna av kommer allt.. Jobbet, lägenheten, stölden mm..
Känns bara lite halvtaskigt mot Mackan, att jag inte är jättepigg nu.. =( Men ikväll så, ikväll blir det BLÖÖÖS!!!! =)

Var och köpte mitt liftkort idag med äntligen
hahaha.. Det var fan på tiden! :P Har varit här sen 1:a december och inte åkt en endaste gång.. Skäms på mej!!
Måste bara dubbelkika med min försäkring så jag verkligen är försäkrad innan jag drar ut i backarna!

Nu sitter jag på La Foret med Freddan och Affe och myser! =) Varm choklad och datorerna.. Gottis!
Sen till polisen igen och hämta pengarna, sen blir det nog lite filmmys och en litten liten powernap hehe..

Åh btw, telefonen var visst inte borta.. Hade visst lagt den i min hood-tröja i en ficka jag aldrig lägger den i hehehe :P Nu får jag fan skärpa mej!! Måste verkligen bli mer uppmärksam, nogrann och sluta upp med att vara så jävla förvirrad!!

A tutta fluff! =)
PUSS!

Varför blir jag inte förvånad?!

Ok, lite updates om väskan..

Har varit ett par rättså jobbiga dagar.. Har tyckt att allt har känts helt hopp- och meningslöst!
Tanken på att få tillbaka väskan har varit lika med noll..
Har haft några små guldklimpar här nere som varit till stort stöd, bla Lotti! Tusen Tack gumman <3

Igår var en rättså händelserik dag.. Mackan, min käre vän kom vilket känns skitkul!!
Var även hos polisen i 2 och en halv timme och gjorde en anmälan.. Fick skriva ner allt vad som fanns i väskan och även värdera ut allt, och kom fram till att det totala värdet av det som fanns i väskan låg runt 11.000 kr!! Fy fan.. inte lite pengar det dära! Fick även berätta hela historian som hände i detalj..

Blev födelsedagsmiddag för Jocke på Dansken igår med.. 25 år gammal är han nu, lille pappa! =)
Trevligt var det, men jag var trött som få!! Jag och Lotti bestämde oss för att gå hem och sova istället.. And we did! Satte på en film.. Det hann gå max 3 min av filmen, sen rullade jag över på sidan och somnade som ett litet barn!! Det var så skönt, sov såå gott!! =)
Vaknade vid 9.30 och gick och åt frukost med Lotti på GN.. Mumma!
Sen hem igen, satte på en film och Martin kom och joinade oss.. Lite mer sova sen drog Lotti, och jag och Martin satte på Lejon Kungen, som jag inte sett sen barnaben.. Myspys!

Mitt under filmen får jag ett samtal från polisen.. DE HAR MIN VÄSKA PÅ POLISSTATIONEN!!!! =D
De visste vem tjejen som stal den är och var hon jobbar.. Så igårkväll åkte de till hennes jobb och arresterade henne när hon jobbade, tog med henne hem och gjorde en husransakan och hittade väskan!! =) Efter det tog de med henne och killen till polisstationen och pratade igenom allt med dem.. Det saknades lite saker, min lönecheck (spärrad och får en ny), en T-shirt (har 2 likadana till), 2 mössor (har 3 till), mitt bankomatkort (spärrat och beställt nytt) samt cashen som de har gått med att betala tillbaka!! =D
Fy faan vad skööönt!!!!
Så jag får komma och hämta allt imorrn..!



Efter Lejon Kungen idag drog vi till Dansken jag och Martin och käkade lunch tillsammans.. Mycket trevligt bortsett från en liten sak.. (Ni kommer svimma nu!) Min mobil försvinner!?! =(
Jag orkar inteee.. Fast kan samtidigt inte låta bli att skratta lite åt det, så jävla komiskt samtidigt!
Som tur är den försäkrad, men vilket jävla meck.. än en gång!
Jaja, bara att svälja det och ta tag i skiten.. Det som känns mest surt är alla kontakter och bilder jag har på den! =(

Nu sitter jag med Kulis lillasyster Sofia på La Foret (precis där jag bor nu) och dricker varm choklad framför en varm och go brasa och internetar lite.. =) Mycket trevligt..
Ska strax hem och sova en stund, är astrött! Fattar inte vad det är med mej.. Spelar ingen roll hur mycket jag än sover och vilar, är konstant trött ändå.. Någon som vet vad det kan bero på?!
Får se vad som händer ikväll, men blir ingen utgång iaf! Har tänkt komma upp i backen imorrn!

PUSS!

Fy fan!!

Dra åt HELVETE!!!! Allt går fel nu känns det som.. Vad fan är detta!?!

Var ute igår, mot min vilja mer eller mindre.. Tanken och planen var filmkväll, men icke!
Var lite överallt och avslutade på en av nattklubbarna här..
När vi kommer in tar garderobiären min jacka och min väska, men ger mej ingen biljett då vi inte ska betala för att hänga in, trots att de har vip-biljetter att dela ut!?!

Är där inne ett tag, jag vill gå hem hela tiden men nej de andra vill tvunget vara kvar ett tag till, ok..
Efter långt om länge går vi och ska hämta våra grejor för att dra.. Jag får min jacka, men inte min väska!!
Hon säger att hon inte hittar den och ber mej komma in och leta.. Jag letar, och inser väldigt snabbt.. den finns inte där!!!!
Var i helvete är den då?! Brudjäveln har ingen aning, och ger mej inga andra svar än att "Jag VET till 100 % att jag inte lämnat ut din väska, jag vet ju hur den ser ut.. svart med 2 band! Jag svär på mitt liv!!"
Jag slår händerna det hårdaste jag kan i disken, svär och slår upp svängdörrarna.. Tina måste få röka nu såvida inte du vill få stryk..!!
Går in igen.. fortsätter leta, men det är bara till att inse.. väskan är long gone!
Går till ägaren som jag känner lite grann och är helt ifrån mej.. Han följer med mej och fortsätter leta, men med samma resultat.. det vill säga, inget jävla resultat alls!
Han och vakterna börjar leta igenom övervakningskamerorna och man kan konstatera att den värdelösa jäveln i garderoben VISST HAR LÄMNAT UT MIN VÄSKA TILL FEL PERSON!!!! En kille tar den och lämnar över den till en tjej.. Från en annan kamera ser man när de går ut från klubben.. Tjejen har sin egen väska på ena axeln och MIN väska på andra axeln.. ÄCKLIGA JÄVLA FITTLUDERS-TJUVAR, OCH INKOMPETENTA JÄVLA GARDEROBIÄRS-BRUDJÄVEL!!!!
Måste bara tillägga en sak.. Hon skyller på att det måste blivit något fel med biljetterna, någon sorts ihopmix men gissa vad hörru.. Du gav oss ju för helvete aldrig några biljetter!?! Ägaren frågar då den svenska garderobs-bruden varför hon inte lämnade ut VIP-biljetter till oss, och vad svarar helvetet?! "Men alla kom samtidigt", säger hon samtidigt som hon darrar på läppen.. JAHA?! Fel svar.. När jag stod på Doudoune hade jag ibland 200-300 SAMTIDIGT som ville hänga in på EN person, och gissa vad.. INGEN gick förbi mej utan biljett!! Betalande som icke betalande!! Och hur många hade du samtidigt igår när vi kom?! Typ SJU st! Jävla sopa..
Du får ersätta ALLT i min väska om den inte kommer fram, och det vet du..!

Vad fanns i min väska då?!
Jo.. Till att börja med, min lönecheck på 13.000 kr, 3200 kr i rena cash, min kamera, mitt körkort som jag för övrigt använder som pass då det är ett EU-körkort, mitt VISA-kort och min internetdosa!!
Allt mitt smink ligger i väskjäveln, smycken, min klocka, mitt jävla underställ, 2 dyra mössor, vantar, viktiga papper m.m!


Vakten och ägaren känner igen killen, de tror han är säsongare men tjejen som fick väskan av killen hade de aldrig sett innan.. De vet i vilket område de bor i, men inte exakt var..
Så de ska hålla utkik efter dem, och om de får tag på dem.... No comments!!

.. Jag har inga pengar alls på fickan, jag kan inte ta ut pengar, jag kan inte heller föra över pengar till någon annan eftersom jag hade internetdosan i väskan.. Jag inte heller plocka ut en ny lönecheck då jag inte kan identifiera mej själv då mitt körkort är borta också.. Fy fan vad kul detta är.. Eller inte!! =´(

Känner mej så jävla maktlös, dum och utlämnad!!
Det pendlar mellan att jag är arg och lessen.. De har rotat igenom mina saker.. MINA saker.. mina privata saker!!
Checken har jag dock ringt min chef om som i sin tur har spärrat den, VISA-kortet har jag spärrat liksom körkortet! Jag har fått beställa nytt av allt, men det kommer ta sin lilla tid.. Bankkortet skickas hem till Tilda, och hon skickar sen ner det till mej, så borde få det på fredag nästa vecka.. Internetdosan kan mamma förhoppningsvis få med sej ner när hon kommer på torsdag, det enda som blir extra meckigt är körkortet! Måste skickas hem papper till Tilda som i sin tur skickar dem till mej, sen måste jag fylla i dem samt ta foton för pengrna jag inte har, sen skicka tillbaka papperna till Sverige för att sen få en avi skickad till Frankrike, och den avin tar jag med mej till första Svenska ambassad här i Frankrike vilket ligger ca 20 mil härifrån..

Mitt smink.. använder bara Clinique och make up store och det finns ju givetvis inte att köpa i Frankrike..
Mackan kommer ju dock imorrn, och han har gått med på att köpa åt mej på flygplatsen i taxfreen vilket är Gudasnällt! Dock bara Make up store, för jag tror inte de har Clinique där, inte vad jag kunde se på hemsidan iaf..
Men men, kanske att det finns.. får så snällt vänta och se!
Lotti och Johannhar sagt att de lånar mej pengar så länge tills allt löst sej, och även min söta pappa lånar mej pengar.. <3 Vad hade jag gjort utan sådana hära fina människor!?
Och Tilda.. min livscoatch och ängel, du är bland de finaste jag vet och har!! Efter att ha pratat med dej i bara 5 minuter så började hoppet komma tillbaks! Vilken stöttepelare du är till mej.. Älskar dej min fining! <3

Det löser väl sej detta.. Det som känns värst nu är besvikelsen över att det finns sånna hemska människor på denna jord! Förstår inte hur man kan göra så bara.. Blir så lessen! =´(
Och att de har rotat igenom mina personliga saker.. Det känns väldigt obehagligt och äckligt ska jag säg!
Hoppas vakterna får tag på dem!!

Nu ska jag alldeles strax flytta mina saker till nya lägenheten, och sen ska jag faktiskt jobba ikväll.. =)
På Café Face, som gissa vad.... Garderobiär haha! Ska faktiskt bli himla kul! Jobbar 22-02 vilket passar mej mycket bättre än nattklubb! Kommer bli kanske 2-3 dagar i veckan så det känns kanon.. =)
Tack Richard och Kajsa!

Får försöka att än en gång vara stark, och se ljuset i mörkret.. Inte precis som jag aldrig gjort det förr.. En känsla jag väl känner igen! Det som inte dödar en gör en starkare säger de ju..
Fottsätter det så här kommer jag fan vara starkare än Hulken han själv till sist hehe..


Jaja, jag återkommer angående väskjakten!

PUSS!

Älskar..

Nu när jag lärt mej länka från youtube så måste jag ju bara spela låten jag tjatat så mycket om! =)
People, I bring you Stereo Love <3
Enjoy! ;)


Såå jävla bra! =)


Uppe tidigt idag med, och känner att jag blir piggare och piggare igen =)
Blev utgång igår, lite emot min vilja men men.. Ikväll blir det dock jävligt lugnt! Ska upp i backen för första gången denna säsongen hade jag tänkt mej =)

Kan inte bestämma mej för om jag ska hänga med grabbarna till Bourge ikväll eller om jag ska hoppa det, skulle behövas! Fast kanske borde vänta till vi har nycklarna till lägenheten så jag har nånstans att göra av all mat hehe :P Inflytten sker inte förrens imorrn, ändrade planer.. De målar om hela lägenheten gratis, värt att vänta då! =)


Dessa 2 underbara killar åker tyvärr hem på lördag, vilket kommer vara och bli sjukt tråkigt! =(
Kommer sakna er mycket boys! <3


Kaffe och cigg nu..

PUSS!

Vad gott..

Har precis duschat och fräschat till mej.. sjukt underskattat det där med att vara nyduschad! Tror nog det är en av de bästa känslorna som finns.. =)

Kvällen igår var supermysig.. Hade ju filmkväll med Lotti, med en massa gottis, cola, täcken&kuddar och framför allt tårar! Vi kollade på My sisters keeper och herregud vad sorglig den var!! Vi bara grät och grät och grät.. kunde inte sluta! Grät tom efter filmen var slut.. Det var längesen en film rörde mej så djupt måste jag ju bara säga! Killarna kom hem mitt i alltihopa.. De visste inte riktigt hur de skulle reagera haha! Men när lamporna tändes och de såg hur röd jag var i ögonen efter allt gråt skrattade de rätt bra åt mej hehe..

Det blev en film till, den såg jag dock inte klart.. Jag totaldäckade i soffan av ren utmattning hehe!
Vaknade vid 11 idag och då blev det en film till, jag däckade dock även till denna haha!
Tröttmössa sa jag te daj!

Nu ikväll fick jag förfrågan av Victor att jobba lite extra och dela ut flyers för DouDoune´s Ladysnight ikväll, och det tackade jag ja till.. 20 Euro och gratis dricka i baren! Får se om det blir utgång, isf bara en liten runda då vi antagligen ska upp tidigt imorrnbitti och åka iväg en sväng. Handla billig mat och lite grejor till vår nya lya! =)
Flyttar ju in imorrn hihi =)

Prata med min kära vän Marcus idag, och nu är det helt bestämt att han kommer ner och hälsar på.. På LÖRDAG!! =) Ska bli så kul.. En hel vecka av en massa galenskap haha!
Sen kommer mamma, Erica och Andreas mfl ner också nästa vecka och stannar några dagar, ska även det bli kul!

Njae, nu ska jag ner till Victor´s och ta en kaffe innan jag börjar på utdelningen av flyers..

PUSS!

Sååja!!

JAAAA!!!! Lägenhet är fixad.. =D Fan vad jag är glad!!!!
Det blev den jag/ville ha från början, och det bästa är att jag lyckades pruta ner den 25.000.. TJUGOFEM jävla tusen hahaha.. Sålde in det rätt bra måste jag ju bara få säga ;)

nu är det klart.. Jag stannar kvar i Val D´isére hela säsongen! Jag gav inte upp ;)
Måste dock hitta ett jobb fast as hell..! =S

Kvällen har bestått av magont pga nervositeten över lägenheten.. fick vänta i 6 timmar på besked hehe!
Medans vi väntade gick jag och min blivande sambo Lotti och köpte godis, chips och 2 stora coca cola och gick hem till grabbarna Fredrik, Fredrik, Erik och Erik och kollade på film och gottade oss.. Jättemys! =)
Har längtat efter filmmys i veckor hehe.. Det blev I am Legend med Will Smith. I liked alot!

Nu sitter jag gissa var....!?! VICTOR´S hahaha! Kom hit för att ge min andra blivande sambo de goda nyheterna! =)
Ikväll blir det vääldigt lugnt! Jag och Lotti ska låna grabbarnas lägenhet och kolla på film och mysa!

PUSS!

Ryser över hela kroppen..

Min Limewire och utorrent har för någon konstig anledning inte funkat på typ 2 månader vilket för övrigt har varit sjukt jobbigt då det finns så jävla många låtar jag vill ha hem!
Men nu precis, utan att jag gjort något så funkar det igen!! =D

nu har jag tankat hem Erik Grönwalls album och Guuud vad jag älskar honom!!
Hans röst är helt magisk, och varje gång jag hör honom sjunga speciellt Is it true och Higher så ryser jag i hela kroppen.. Vartenda hårstrå står upp över hela kroppen utan att överdriva!!
Den rösten han besitter är det inte många världsstjärnor som gör.. Han är och kommer bli grymt stor!

Nu kom Lotti.. =) Väntar bara på bakfulla Johanna sen blir det lunch och lägenhets-fixande..
Jag vill ha omelett, med champinjoner, potatis, skinka och lök tack! =)




Jag ÄLSKAR.. Enjoy! =)

Idag gäller det..

Vaknade för ca en och en halv timme sen, måste vända tillbaks på dygnet!
Sitter nu på Victor´s och gottar mej.. Hade tänkt jag skulle åka skidor idag, men så blev det inte hehe! :P
Planen igårkväll var att laga något gott, kika på en bra film och bara mysa och sova tidigt.. Men det blev ju såklart inte så! Jag trodde Falk skulle spela ikväll, men blev varse om det igår att det var igårkväll så jag fick ju så fint dra ut.. Fy fan vad trött jag var!! Satt och somna på Café Face hahaha.. Piggnade dock till min förvånan till, men alkoholen hoppade jag.. Blev en gottig pizza istället! =)

Planen idag är att fixa mer med lägenhet.. Väntar besked runt 12-tiden idag angående en av de två jag kollade på igår.. Hoppas de tar vårt bud! Skulle vara så klockers..
Sen måste jag hem för att hämta pengar, och sen traska upp och se om mitt liftkort är klart. Isf blir det åka imorrn!

Jobb har jag inte hittat nåt än.. Har dock 2 eventuella jobb på G, och ska upp på ett hotell och kolla där med..
Blir Tina kvar i Val D´isére hela säsongen eller hur blir det..?!

nu ska jag beställa en kaffe och ringa Lotti och Johanna! Ska sitta här i soffönstret och njuta av den otroligt vackra dagen som det är här i alperna! Solen skiner, det är bra med snö och bara alldeles alldeles underbart vackert.. Slänger upp ett litet foto på ett av bergen här.. =)
Jag återkommer senare..


Första bilden måste jag bara visa, den är så jävla rolig! Den säger verkligen mer än tusen ord hahaha!
Andra och tredje bilden är uppe vid La Folie Douce.. =)


PUSS!

Kämpa på!

Kvällen ute igår var ok.. Kunde varit bättre, men kunde å andra sidan även varit sämre! :P
Felet var att jag var så jävla trött! Det pendlade mellan fylla och trötthet hela kvällen ute hehe.. Började å andra sidan dricka redan vid 5-tiden och slutade vid 03.30 så en något halvlång fylla hehe :P
Middagen var dock himla trevlig, och maten var såå god! Till förrätt blev det Tempura, och varmrätten bestod av en smarrig Entrecote med risrulle.. En massa klockan MENTA till detta givetvis med! =)

Idag vaknade jag 08.00 (tänka sej..) av att det kliade i halsen.. Finns bara ett botemedel då, nämligen en cigg.. tyvärr! Så jag traskade upp och rökte, kliet försvann men det gjorde även tröttheten..!?!
Så jag låg vaken till 09.00 sen bestämde jag mej för att idag skulle vara den dagen då jag vänder tillbaka på dygnet! =) Jag samlade ihopa min tvätt och gick till tvätteriet som ligger precis vid lägenheten. Satt och stirrade på maskinerna i 30 min, sen dax att tumla skiten också.. Det pumpades go musik från hörlurarna från gamla goa tider under tiden jag väntade..

Vek ihop allt fint och prydligt sen traskade jag hem igen.. Plockade fram mina resväskor och började packa alla mina grejor! Så skönt.. Allt står redo i ett hörn i lägenheten nu, så tror jag drar hem allt till Lotti ikväll.. Får se, kanske bara sover hos henne och avvaktar med packningen tills det står mer klart med boende?!

Efter tvätt och packning blev det en dusch och jag gjorde mej prepared for La Folie Douce där Christoffer Falk skulle spela på after skiin idag.. =)
Tog liften upp och träffade alla de andra.. Var ok, men usch vad kallt det är där uppe! =S
Pallade inte kylan plus att jag är rättså jävla trött, så drog därifrånn rätt snabbt igen!

nu sitter jag på, hör och häpna, VICTOR´S och dricker en god varm choklad med vispad grädde =) Mumma!
Det är P-mat om 5 min, sen tror jag nog fan jag lånar Carros rum här igen och sover en timme!
Ska ha "möte" kl 20.00 här ikväll med Rich, Lotti och Sofia.. Ska på visning av en 4-mans lägenhet ikväll, håll tummarna för att vi får den lite billigare, för då tar vi den!! =)
Pratade med pappsen innan idag och frågade om det var möjligt att låna lite pengar till lägenheten, så betalar jag tillbaka till pappa månadsvis istället.. Och det ställer han givetvis upp med sa han!! <3
Älskade far, vad hade jag gjort utan dej..?! <3

Återkommer
sen ikväll om hur det gick! Ska käka P-maten nu, so gotta go..

A tutta fluff!
PUSS!

Som det kan gå..

Jahopp.. Efter Victor´s blev det Dansken där det blöstes på endel.. Shots och drinkar, Ja man tackar! =)
Så nu står vi på Victor´s igen och ska på födelsedagsmiddag.. Grattis Rickard på den stora dagen!!

Jag har så snällt fått agera försökskanin på Johanna här.. Tre drinkar hittills, och något säger mej att hon inte är färdig med mej än.. haha! :P
Jag är nåågot salongsberusad.. =)

Utgång ikväll, första fritidsforskar-dagen, sen allvar imorrn!
Har försökt få tag på en av lägenhetskontakterna idag, men mobilen är avstängd..
Lotti kom med goda nyheter ikväll.. en kille vill köpa ut henne från hennes lägenhet, så hon kan ta en med mej!! =D

Nu ska jag fortsätta blösa på det med mina små wosslingar!! =)

PUSS!



Lite bilder från ikväll.. =)

Uppföljare..

Jahopp, en liten uppdatering då..

Från och med idag är jag för första gången på 5 år ARBETSLÖS.. Haha ja man tackar! :P
Arbetade min sista kontraktsnatt på DouDoune igårnatt.. Men, det känns fortfarande bra! No regrets!


Det var ett bra tag sen det for omkring så många tankar i mitt huvud som det har gjort ett par dagar nu och fortfarande gör..
Jag har sen sist jag skrev inte kommit så långt, men har dock lite mer koll på saker och ting!
Jag har kollat runt efter jobb och boende, och än har jag inte hittat något säkert men har väl ett par saker på G..

Cyril sa häromdagen när jag sa upp mej att jag kunde bo kvar i lägenheten tills jag hittade nytt.. Ja tack så mycket!
MEN.. 2 dagar senare ändrar han sej och säger att utflytten måste ske tidigare! Killen som tar min tjänst har ingen lägenhet och måste få tillträde till min lgh så snabbt som möjligt.. Så ehm jag måste typ flytta ut IMORRN!?! =S
Hade kunnat knö 3 st i en vecka, men känner att jag hellre bor hos kompisar tills jag hittar mitt egna då det skurit sej lite med, vad jag brukade kalla henne, söta Myléne..! Det har på senaste gradvis känts mindre och mindre bra med henne.. Har från början egentligen tyckt att hon betett sej lite halvdåligt med vår så kallade gemensamma lägenhet.. Hon har satt upp foton på hela väggarna på sej själv och hennes vänner, det är bara hennes grejor överallt och garderoberna har hon beslagtagit ca fyra femtedelar av! Är detta att visa respekt..?! Jag tycker då inte det iaf! Det har känts som att det är hennes lägenhet och jag bara varit inneboende.. Och det har även känts som att det är så hon tyckt också!
Sen gjorde hon en sak för några dagar sen som fick allt mitt goda tycke för henne att försvinna! Vad spelar ingen roll.. men räcker att säga att så gör man bara inte! Allt hennes snack om hur jag är som hennes lillasyster och hur mycket hon tycker om mej ser jag som rent skitsnack! Hon kan ta det snacket och stoppa det långt upp i sin jävla fransos-röv!!

Ahh, sååja.. Känns lite bättre nu =) Jag är en människa som måste få avreagera mej verbalt ibland för att leéndet ska komma tillbaka, och se.. här kom leéndet igen! =)

Hursom så har jag pratat med Lotti och jag får mer än gärna dela hennes 1.40 säng med henne i en vecka tills hennes kompis från Sverige kommer och hälsar på.. Och det tackar jag en himla massa för! =)
Finns det hjärterum så finns det skjärterum.. Tacka vet jag Svenskar! =)
Jag har dock pratat med ett par andra tjejor som också behöver hitta lägenhet snabbt, och ska ha lite möte med dem ikväll..
Ska även gå och kolla på en lägenhet samt ringa på ett par andra lägenheter! Enda problemet i nuläget är väl egentligen pengarna.. Här betalar man inte månadsvis nämligen, utan man petar in allt i ebn klumpsumma! Lägenheten jag ska kika på idag kostar 6000 Euro som motsvarar ca 60.000 kr. Och denna lägenhet är för 4 personer.. Detta är dock lite av ett överpris, men jag hoppas på att säljaren i mej löser ner priset hehe.. ;)

Nu sitter jag på Victor´s, älskar detta stället! Grym atmosfär, bra priser, gott kaffe och en jävla härlig personal.. <3

Ska strax traska upp till liftarna och lämna in pappert till liftkortet, fick stämpeln av Cyril igår så nu jävlar ska jag ut i backarna och prova mina nya fina skidor och pjäxor som jag köpte för dyra pengar innan jag kom hit! =)
Glömt skriva det, men ett stort Tack till Udéns sport som hjälpte mej så bra, samt gav mej väldigt fina rabatter..!
Sen blir det möte med Rich, vi ska gå och kolla på lägenheten tillsammans och senare idag möte med mina eventuellt framtida sambos och en massa telefonsamtal.. =)

Men jag har gott mod i alla fall.. Jag är ingen quitter! Jag ska kämpa för att få bli kvar här!
Skriver så snart jag får tid..

A tuttafluff!
PUSS!

Satt mej rejält i skiten..

Vad har jag gjort?! Har jag tagit rätt beslut?! Vad kommer hända nu?! =(

Ok så här ligger det till.. Har på senaste tiden kännt att jobbet har blivit hårdare och hårdare för mestadels min kropp.. Både fysiskt och psykiskt! Ett stort tecken har varit min onaturligt otroliga sömnförmåga..! Kommer hem vid ca 06.00-07.00 på morgonen och somnar vid typ 07.00-08.00.. Jag sätter 3-4 alarm varje dag men hör inte ETT ENDASTE av dem.. Så jag vaknar vid 18.00-19.00 varje dag och är fortfarande astrött!
Har även på senaste börjat känna mej lessen över saker jag inte vet vad är.. Jag äter som en dåre här nere, en massa ost, baguetter, PIZZA framförallt mm men jag går bara ner i vikt..
Detta ser jag som en varningsklocka från kroppen som säger; Slow dooown!!

Jag har funderat fram och tillbaka de senaste dagarna på vad jag ska göra, för så här kan jag inte leva i 5 månader!
Och alla som känner mej vet vad som hände efter Xpress.. Jag gick rättså jävla stenhårt in i väggen! Och det tog mej ungefär 6 månader att bli människa igen.. Detta önskar jag inte min värsta ovän, och jag vill INTE vara med om det igen..! Så what to do? Allt klarnade väl egentligen när Cyril hittade mej gråtandes i garderoben i förrgår och tvingade mej att prata ut.. Man ska inte gå till jobbet med en klump i magen och gråten i halsen.. då är det något som är fel!
Men det är inte så lätt detta för jag älskar verkligen DouDoune och hela personalen och jag tjänar bra pengar där! Som jag för övrigt hade tänkt spara till en speciell sak..
Dock så kom jag inte hit för att tjäna pengar, vill jag göra det kan jag göra det hemma i Sverige på Telenor! Nej utan jag kom hit för erfarenheten, för att åka skidor, träffa nytt folk, prova på säsong osv.. Men visst är lönen på DouDoune ett stort jävla plus!
Men vad jag lärde mej från när jag gick i väggen är att PENGAR INTE ÄR ALLT!! Hälsan är nr1 genom hela livet.. Har man inte den har man ingenting..

jag berättade för Cyril och Victor precis vad jag känner och båda är väldigt förstående och vill ha kvar mej, men vill att beslutet tas av mej.. Dock så har Cyril redan hittat en sk efterträdare nu, och ikväll sa han att jag endast jobbar veckan ut..! För jag sa mer eller mindre upp mej, eller ja.. jag sökte jobb på Victor´s , och jag skulle fått det om det inte vore för att en annan tjej hann före mej med 2 dagar.. =S Och detta visste Cyril om, så antar att han tog det som att jag sa upp mej då..?! Hade dock velat vara kvar januari ut, men det är inte möjligt då den nye måste hinnas läras upp innan kriget börjar i februari.. Och det är så lugnt där nu så 2 pers i gadden är överflödigt! Jag kommer dock få hoppa in som extra vid behov, och det uppskattas verkligen!
Detta innebär även att jag blir av med min lägenhet, då Cyril står för den gratis.. =/

Så..! 2 stora problem nu..
1. Måste hitta nytt jobb snabbare än blixten..
2. Måste hitta lägenhet, och det ännu snabbare egentligen..


Mitt beslut känns rätt när jag tänker framåt på hur det skulle se ut om jag fortsatte jobba på Doudoune.. Jag skulle inte orka!
MEN.. samtidigt kan jag inte låta bli att tänka Fan vad otroligt DUM du är Tina! Jag har ett kontrakt, gratis lägenhet, 15.000 plus bra dricks/mån och ensam förtjänst på cigarett-försäljningen och vad gör jag..?!
Jo, JAG SÄGER UPP MEJ.. Idiot..!?!
Dock så är jag genast lugnare inombords, och det kanske väger mer..?!

Hoppas verkligen jag hittar nåt nytt snabbt, för jag vill verkligen vara kvar.. Vill inte ge upp!
Så imorrn ska jag upp tidigt och ut och leta för glatta livet! Hoppas..

Längtar..

Fan vad KUL!! Pratade med en kompis för ett par timmar sen, och får då reda på att han kommer och hälsar på mej om en och en halv vecka..!! =D 16:e - 25:e kommer det blösas till i Valdi haha..
Har pratat om det innan ett flertal gånger, men nu är det helt spikat =)

Fick precis reda på att jag visst är ledig ikväll wohoo! 3:e dagen på en vecka, det händer aldrig!Det blir att sova en timme nu då, sen äta och duscha och sen jävlar blir det utgång för min del..!
En wossling är lös i Valdi hahaha!


Har försökt reda ut ett par saker idag med, och jag hoppas det löser sej bra.. Mer om det när jag vet mer!


Lite av hur det kan se ut på jobbet.. =)

PUSS!

Känslomässigt vrak..

..har jag varit i några dagar nu! Har bara gråtit och kännt att allt är hopplöst.. Har ju inte haft en aning om varför jag mått som jag gjort heller.. Men tror jag vet vad det berott på nu.. Har ätit kortison i några dagar nu, och idag är första dagen utan kortisonet, och idag mår jag som vanligt igen! Pigga och glada Tina igen.. =)
Konstigt det dära.. Blev fan rädd för mej själv där ett tag! Jag är ju ingen svag människa, psyke av stål hehe.. Nej inte riktigt kanske, men stark är jag!

Gårdagen var lite speciell.. Mådde skit, hostade och grät hehe :P
Kom till jobbet och Cyril hittade mej gråtandes i garderoben.. Fick prata ut ordentligt med honom, vilket var riktigt skönt..! Bara Victor kvar nudå.. är livrädd för att han ska bli arg på mej =(

Idag vaknade jag av att Victor ringde och väckte mej.. Han ville ha med mej till Folie Douce, och det tackade jag glatt Ja till! =) Blev en god lunch där med goa människor.. Men jävlar vad kallt det var!! Förfrös mina fingrar och tår tror jag hehe..
Nu sitter jag på Victor´s, som vanligt.. P-mat kl 17.00!

Sen ikväll ska jag och Johanna ut och käka lite tillsammans och mysa till det.. =) Sen har hon lovat mej att följa med mej till jobbet och hålla mej sällskap i gadden! =) Looking forward to it..

Måste bara få sagt detta.. Saknar min Tilda sjukt mycket!! Vill ha dej här nu, kom snaaart älskling!!

Puss!

Känslosam från ingenstans..

Kan inte sova.. Inte sovit en blund på hela natten.. =( Trött och sjuk, men inte tillräckligt trött uppenbarligen!
Funderar på en massa just nu.. Vet ingenting om nånting just nu känns det som! Förvirrad helt enkelt..

Satt och kollade igenom bilder nu precis, och kom in på en massa Telenor Xpress-bilder..
Helt oväntat dök det upp en massa blandade känslor.. Tänkte därför tillägna detta inlägget åt det bästa jag någonsin gjort och varit med om, nämligen Telenor Xpress.. <3


Vilken nostalgi! <3



Minns det som igår.. Saknar jättemycket, bästa jag gjort någonsin! Kommer föralltid älska, tänka tillbaka och känna stor nostalgi, längtan tillbaka och saknad.. <3




Och min älskade mentor, Jannis Kazantzidis.. Som jag såg upp till dej bästaste TL! Du gjorde hela Xpress! <3


Min älskade bror Liridon.. <3



Telenor Xpress räddade mej på många sätt och vis..! Jag lyckades äntligen bryta mej loss från den lilla skithålan jag vantrivdes i.. Reste runt i Sverige under 15 månaders tid, och tog till sist det stora steget att flytta till Göteborg. Xpress var hela mitt liv! Den upplevelsen har gjort mej till den jag är idag..
Mitt andra hem, Ibis Hotel runt om hela Sverige, och när jag satte foten på Ibis Hägersten var jag verkligen hemma.. Vilka minnen jag har! Helt otroligt..
Jannis Kazantzidis.. Han är nog den människan som satt mest spår i mej.. En blandning mellan en bror, mentor, förebild, stöttepelare och Gud.. Allt är tack vare Dej..!
När jag tänker tillbaka på Xpress-tiden blir jag gråtfärdig.. Saknar så himla mycket och kan längta tillbaka nåt så extremt mycke.. Bästa tiden i mitt liv, i alla fall hittills.. Kommer alltid bära det med mej! Team Jannis Kazantzidis i mitt hjärta <3

Tina Torlöf evt1357
Team Jannis Kazantzidis


Fixar..

Andra dagen ledig idag.. Kan inte med ord beskriva hur skönt det har varit! Behövde detta med med tanke på att jag är sjuk.. Var hos läkaren igår och fick det diagnoserat till halsfluss. Fick 5 (FEM) olika mediciner utskrivet haha..! Galna fransoser =)
Paracetamol, hostmedicin, sugtabletter, penicillin och kortison.. Hade detta varit i Sverige hade jag fått lite penicillin och alvedon för febern bara! Men men, jag gör som de säger..

Snörvlandes och hostandes traskade jag upp till jobbet igårkväll som vanligt.. När jag kommer innanför dörrarna undrar Victor varför jag är där.. "Du är ju ledig ikväll, har inte Cyril ringt dej?!" NEJ.. DET HADE HAN INTE!
Trött jag blir.. Jaja, jag var på väg hem igen då jag fastnade på Victor´s.. Skulle bara säga hej, men började känna mej lite bättre då medicinerna började kicka igång! Det blev biljard på Dansken efter det.. Vann 20 Euro! =)
MBC, DouDoune mm hann vi också med.. Samt ett sjuhelvetes snöbollskrig och nattamat!
Hem och sova efter detta.. hostade i 3 timmar så sömnen kan man gott säga blev lite lidandes..

Ner till affären och köpte lite gottis sen hem igen.. Myléne var helt bedrövlig här när jag kom hem! Feber och yberhosta =/
Jag tog min medicin och däckade därefter i soffan.. Sov 3 timmar sen var det minsann dax att gå upp!
Myléne skulle ut ikväll med de andra fransoserna, och jag skulle egentligen med, men nää jag pallar inte! Bättre att vara hemma och vila så jag inte står som ett vrak imorrn på jobbet.. Skulle vilja försöka lägga mej i någerlunda tid med så jag för en gång skull kanske kan vakna innan det blir mörkt ute! Siktar på 14.. som vanligt hehe!

Sitter här hemma själv nu, skönt, och fixar lite med bloggen.. Ska koka nudlar nu sen blir det nog en film i sängen!

Pussis

Gott Nytt År..

.. till alla mina finingar!!

Det visade sej visst att jag är sämst på att blogga hehe..
Men har verkligen inte haft någon tid till det alls! Har jobbat sinnessjukt mycket!!

Nyår började med att min söta Myléne väcker mej med;
"TINA! Ska du med till Folie Douce?!?! Isf åker vi om 20
min!!"
Ehh ehh okeej.. säger en yrvaken Tina och skyndar på. Stressar som fan, liftarna stänger om 30 min! Men.. vi hinner ;)
Åker upp med "ägg-liften" och när vi kommer fram är det ett sånt jävla ös!! Livemusik från självaste Kely Starlight och kristall-champagne sprutas över hela skiten!! Jag blir lite hetsad så jag halsar givetvis min Gin&Tonic som följs av ett par glas skumpa och skumpa som hälls från flaskan och ner i halsen på mej..

Ja man tackar, Tina blir lite salongsberusad
minsann hehe.. Hem och stressa sönder efter det! Har en timme på oss innan vi ska vara på jobbet 20.30 för att förbereda Le Club..
Äter sen en väldigt mysig Nyårsmiddag med chefen och personalen..
SEN..!! Sen börjar helvetet.. Från kl 23.00 fram tills 08.00 på morgonen springer jag som en idiot i garderoben! Vi hade 1135 besökare, varav ca 900 hängde in jackan hos mej..
För alla er som inte jobbat i garderob förr så är det en jävla massa jackor att hänga in!! 400 pers som vill hänga in samtidigt nonstop!


Men men, I fucking did it! Och jag gjorde det bra..
Kl 10.00 var jag utanför DouDoune´s dörrar, och nu var det min tur att festa! Jag och 4 fransoser hehe..
Efterfesten blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mej! 30 min in på efterfesten totalt deckar jag av utmattning..
Men blir väckt efter en stund och kommer inte i säng på riktigt förrens 12.30 =S

Vaknar 19.00 och får stressa för att hinna duscha, äta mm innan det var dax för ett nytt arbetspass!
Alla var helt slut på Nyårsdagen och vi alla gick som zombies..

Igår vakna jag upp och började känna mej sjuk.. Ont i halsen och allmänt hängig, inte kul!
Kämpade mej igenom kvällen på jobbet, själv i Le Vestiaire..
Och nu idag när jag vaknade kände jag mej bara värre.. =( Myléne skjutsade mej till läkaren, och medans vi väntade åt vi omelett, choklad-crepes och drack café au lait! Kommer in till läkaren och hon diagnoserar halsfluss =´( FEM olika piller och hostmedicin!
Men i Frankrike finns det inget som heter "Vara hemma och vara sjuk", så jag jobbar ikväll med, själv.. sen ledig 2 dagar!! =) Det ska bli sååå skönt!!

Nu duscha sen försöka äta något innan jobbet.. Putain!!
Längtar tills imorrn..

Puss, och en extra Puss till min söta Myléne som tar så bra hand om mej <3
Bisou!

RSS 2.0