Nya skvallerbloggen..?!

Lite skrämmande, kom och tänka på en sak nu nyss.. Det är för fan redan den 27:e..! Julafton för 3 dagar sen, och endast 4 dagar kvar av detta året.. Förstår inte hur snabbt tiden går här nere i Alperna?! Det tyder ju förvisso på att jag har kul här, men vill ju samtidigt inte att det ska gå för snabbt heller, har ju som sagt väldigt trevligt här! =)

Igår var det rena rama bordellen i garderoben.. Inget funka! Inget hängde i ordning, pengarna var blandade, jackor förväxlades.. Suck! Killen som jobbar med mej ibland är totalt värdelös! Inte organiserad för fem öre!
Föredrar faktiskt hellre att få jobba själv, även om det är 500 männsikor på raken.. För då VET jag att det blir ordentligt gjort!! Men men, ska ha möte ikväll med chefen och Dede.. En sista varning, skärper han sej inte får han inte jobba kvar! Funkar inte..

Nu är jag på Victor´s.. Kom för en gång skull på P-maten och har stannat här sen dess. Sämst är jag på det där!
Blir väl kvar här tills det är dax för att jobba 22.15 tror jag..
Inte lönt att dra hem!
ÅH! Kollade min lön från Telenor nu precis.. Haha helt galet!! Älskar verkligen det företaget!! Fick ut 6000 kr mer än jag hade räknat med.. =D Helt sinnes! Jag älskar blått, helt klart..

Jaa, jag har funderat lite och kommit fram till att man kanske skulle starta ett eget Echo här på min blogg..
Skvaller á la Valdi ;) Haha.. Lite spännande don´t you think?! Hehe :P

Nej, ska beställa en Taffe nu och något att käka, sen blir det jobbet!

Wosslings Blös!
Puss

Vill ha..

Jobbig kväll ikväll..

Jobbet gick jättebra.. Stod i garderoben som vanligt, i ett par timmar.. sen hämtade Viktor mej! Jag skulle visst underhålla gästerna istället.. dricka, festa, dansa, dra upp stämningen.. vilket jag tror jag gjorde hehe :P

Efter stängning var det dock inte så kul! Jag räknade kassan som i vanlig ordning i garderoben och den stämde.. Var 5 euro för mycket så tog väck dem och kontroll-räknade igen för säkerhets skull och då helt plötsligt saknades det över 100 euro.. =O Saken var den att när jag kontroll-räknade kom det en massa folk från personalen och tjötade samt slängde upp en massa flyers och posters för DouDoune på disken där jag räknade alla pengar.. Vettifan, alkohol+räkna kassan med en massa folk runt omkring mej är nog = Inte bra!?!
Gick ner till Cyril, min chef, för att kontrollräkna som vanligt, och då stämde det.. precis som det gjorde första ggn jag räknade!! Fick höra att jag var så jävla seg, skynda på la la la.. MEN! Jag är ALLTID färdig först VARJE jävla kväll, men för en gång skull var jag färdig sist pga att en massa jävla människor skulle komma och lägga sej i..!!

Jaja, nog om det.. Det löste ju sej trots allt, till min fördel.. Fick rätt bra dricks! =)

Kommer hem, Myléne och Arnaud är här.. Jag vill bara vara ifred!
Jag hör en sång som påminner mej om bland det bästa jag varit med om och det blir för mycket! Sätter mej på toaletten för mej själv (det enda stället jag kan vara ensam på..) och börjar gråta..
Saknar såå mycket!! Vill ha igen.. <3
Akon-Beautiful.. Räcker att säga så! Hoppas..


Nu ska jag gå och lägga mej, ska upp relativt tidigt för att fixa en massa..
Sov gott finingar.. Hörs imorrn!

PUSS och blösedi blös!!

God Jul..

..i efterskott till alla mina finingar!!

Det fanns verkligen ingen tid alls att skriva igår.. Full rulle från det att jag vaknade tills jag kom hem!
Jag och Myléne hade planerat dagen innan att vi skulle gå upp i tid, åka ner till byn för att dricka en god morgonkaffe och äta en mumsig choklad croissant til frukost, sen till jobbet och förbereda inför kvällen så vi kunde börja senare.. Blev det så?! Icke! Istället för att vakna vid 13-14 vaknade vi 16.20 och vi skulle varit på jobbet kl 16.00..
Stressade som fan till jobbet, men det löste sej fint, blev färdiga på en dryg timme med allt.

Efter det åkte jag en sväng till Victor´s och hälsade på alla där.. Affe började prata sentimentalt om allt som rör Julen och familjen, och det framkallade en massa tankar i mitt huvud! Tårarna började rinna för jag sakna att vara med min familj just över Julen.. Så jag ringde mamma och min syster och pratade lite. Stackars mammsen blev ledsen =(
Jaja det la sej rätt snabbt igen när Myléne kom och hämtade mej för att åka hem och göra sig iordning..
Hade minst sagt brottom då jag skulle infinna mej på Svenskt Julbord på Grand Nord kl 19.00 och klockan var nu 18.15..

Stress, stress och ännu lite mer stress senare träffade jag Victor, Nicklas och Kajsa..
Vi åt och drack jättegott.. Och som varje Jul blev man mätt som en julegris hehe! Shots beställdes det in några stycken var med, och glögg var ju såklart givet! =)
En sväng inom Victor´s efter det, där shotsen fortsatte i sällskap av sötsliskiga goda drinkar och jag började nu bli lite sådär gott rund om fötterna..

Åkte till jobbet vid 23.00 och trodde det skulle bli en lugnt kväll, med tanke på att det förra året var som en öken där, men i helvete heller!! Runt 12.00 smällde det till som fan!!
Jag står SJÄLV i garderoben och har ca 200 pers som samtidigt vill hänga in jackorna.. Åååå fy fan säger jag bara!! Jag skakade i hela kroppen efter att i 2 timmar jobbat i 190.. Hörde hur folk sa runt om mej hur synd de tyckte om mej och hur duktig jag var =) Så det drog upp humöret lite!
Så höll det på i 3 raka timmar, att folk köade för att få hänga in jackan..
But I did it, och jag gjorde det fan bra!!
331 gäster på på samma gång på 1 person..

Efter stängning var jag laddad för den där jävla efterfesten som skulle vara, men där var det visst dött så jag åkte hem istället.. Så.. så såg min Jul ut hehe :P

Idag tar vi nya tag! Ska lägga mej i ett varmt bad nu och sen åka ner till Victor´s en sväng innan jobbet.. =)

PUSS till alla godingar.. och en extra puss till mamma, pappa och syster min!
Älskar er och ser fram emot Julen med er nästa år! =)
<3


Stereo Love

Jag och Myléne har nu bytt ut ledsna-sakna-familjen-över-Jul-humöret och bytt ut det mot Stereo Love!!
ÄLSKAR den låten.. Helt galet!! =) Är ju lite ny på detta så vettifan hur man länkar från youtube än hehe :P
Lite Guetta pumpas också.. Är ju ändå trots allt i La France, och då är det Le Franche style som gäller hehe..

Åt nudlar precis, satt fint! En svensk Coca Cola hade jag ju dock inte tackat nej till nu..!!
Ajja, får ta franskt på jobbet strax.. =)

Bunnysuiten åker nog fan på ikväll, lite mot min vilja.. Vill inte få fel uppmärksamhet, men ser det som en rolig grej helt enkelt! Sen lovade jag ju som sagt Playboy managern =S

Nej. Nu ska jag blösa på lite mer smink och byta kläder, sen bär det av till jobbet.. Playboy@DouDoune varje onsdag.. Sååja!!

Bon Hyb!


Blöset och Dede..

Vinter-Mys

Satte klockan på 14.00 idag och gissa vad.. JAG KOM UPP!! Haha =D
Promenerade ner till byn och köpte nudlar, en göttig baguette, en burk-coca cola och en choklad croissant =)
Snötäckt överallt, fina skulpturer men ingen julstämning känner jag.. =( Och det är Jul imorrn, IMORRN!?!
Det har snöat ca 20 cm inatt med så promenaden som normalt tar 5 min tog istället 15 min hehe..

Så nu sitter jag hemma igen med kaffe som söta Myléne gjorde till oss och tillsammans mumsar vi choklad croissant!
Har ett något fullspäckat schema idag.. Måste ner till banken och skaffa franskt konto, måste ta foto, käka P-mat på Victor´s och försöka hinna vila en sväng innan jobbet ikväll! Playboy ikväll igen så det kommer nog komma mycket folk.. Har bangat bunnysuiten 2 ggr nu, men sist råkade jag lova managern att jag skulle ha den på mej nästa gång, och den gången är idag.. =S Haha.. Jaja får se, har man lovat så har man ju!

Kvällen igår blev inte så lugn som vi trodde, kom rätt mycket folk! Stod själv i garderoben, men det fixade jag fint.. George smugglade in pizza till mej och Myléne hehe.. Såå guld!! =)

För övrigt saknar jag min familj.. Hade varit mysigt att fira Julen med dem! Men men, får göra det bästa av situationen helt enkelt..!

Nope, kaffet kallnar.. Arnaud är här med så ska vara lite social nu! =)

Puss och blös..

Jul-inspirerat á la Tina på DouDoune.. =)

Sovit bort hela dagen..

Jahopp, då har man gjort det igen! Satte klockan på 14.00 och 14.30, vaknade jag? Klart jag inte gjorde, heter ju Tina.. :P Jaja, inget att vara bitter över, behövde nog sova ut efter förrgårdagens bravader hehe..

Sitter här med kaffet i hand och facebookar lite, har läst min älskade Johannas blogg och oj vilken känsloladdad reaktion jag fick.. Tårarna började rinna! Hon hade skrivit så fint om mej, om oss och det bara svallade upp en massa känslor.. Älskar dej så otroligt mycket Johanna, glöm aldrig! <3 För övrigt tycker jag att Nathan skulle passa fint till bebis.. ovanligt och vackert! =)

Nu vaknade Myléne.. Och som i vanlig ordning får jag en puss på kinden och en go kram! =)
Hahaha nu kommer hennes otroligt roliga nysar, 15 stycken på raken väldigt intensivt haha! =D

Min fina syster hade skrivit på sin facebook idag att mamma är påväg upp till älskade Götet för Julfirande och det fick nästan min mage att knyta sej, en stor klump i magen! Jag saknar dem extra mycket nu när det börjar närma sej Jul.. Jag vill också vara med och mysa med er! =´( Tur att jag har Myléne, hon känner exakt samma sak gentemot hennes familj och Julfirande, så vi tröstar varandra =)
Känns inte alls som att det snart är Jul, så jag ska nog klara mej fint.. Bara lite blödig hehe!

Nu duscha och sminka mej, sen ner till den snötäckta byn för kaffe på Victor´s! Bästa kaffet ever.. Jag och Affe har kommit på detta underbara kaffet tillsammans, och har beslutat oss för att döpa det till "Taffe" haha =)

En liten Wosslings-Puss! Haha ;)



I´ve done it again..

Hmm skulle sluta med mycket snack lite verkstad ju, men icke! Jaja.. jag antar att jag är och alltid kommer förbli denna typiska Tina i ett nötskal..?! :P

Nu har jag varit här i underbara Val D´isére i 3 veckor och måste bara säga att för varje dag som går älskar jag det ännu mer! Känns mer och mer som hemma och mina otroligt goa kollegor känns mer och mer som min familj..! =)
Ibland tror jag mina ögon ljuger för mej när jag tittar på bergen och husen som man bara ser på TV.. Helt otroligt!
Har aldrig sett något liknande i hela mitt liv! Och franska språket.. Love it! Lär mej mer och mer för varje dag som går, och det är så kul! =)

Nu sitter jag, Arnaud, Myléne och Dorian hemma hos mej och Myléne efter jobbet och dricker tea =)
Tre fransktalande människor, och lilla jag hehe.. Jag förstår ungefär 1/8 av vad de säger haha.. De pratar ju så förbannat snabbt så jag hänger inte med alltid.. Men! Jag förstår ändå en åttondel mer nu än vad jag gjorde när jag kom hit! =)
Måste säga att jag bara totalt avgudar tjejen jag bor med, Myléne, såå underbart go tjej! Varje kväll efter jag lagt mej och varje morgon när jag vaknar kommer hon och ger mej en puss på kinden och kramar om mej hehe =) Elle est mignon.. <3

Har som en regel för mej själv att lära mej 3 saker om dagen, vilket jag kommer uppdatera varje dag, starting tomorrow!

Nope, nu umgås lite med människorna här sen sova..
Jag återkommer!

Puss och Blös! ;)


Nu så..

Nu äntligen ska jag sluta upp med mitt ständiga "Mycket snack, lite verkstad"....
Har sagt att jag ska börja blogga länge nu, men inte riktigt blivit färdig till det.. Men nu så! =)
Just nu är jag dock för trött för att blösa på något långt inlägg, så jag börjar med detta!

Imorrn ska jag skriva lite mer ingående, är ledig heeela dagen ändå.. =)

PUSS!

RSS 2.0