Lovely

Har suttit på taket på Dicks hela dagen idag och solat med Fraser.. Sen en sen lunch med lite folk från Dicks-personalen =) Mycket trevligt! Något som är mindre trevligt är att Olly åkte hem idag.. =( Han kom i måndags, han och hans bror Plums, och åkte i förmiddags. Det har varit helt underbart att ha dej här! Lite tomt redan.. Hoppas vi ses snart igen..

Ikväll är det jobb som gäller, sen ska jag nog bara hem och kolla en film tror jag.. Ingen lust att gå ut idag, spar det tills imorrn då jag fyller år =) Kommer bli ett jävla blös haha.. Folie Douce, middag och stängning av DouDoune!

Har inte bokat biljetten hem än, borde nog göra det.. Försöker hitta vart jag gör det här, men hittar ingenting! Försöker få rätt på deklerationen också, men det funkar inte alls som jag vill!! Har försökt i 2 dagar nu, men det funkar inte.. Mitt bankid är helt stört! Behöver göra lite ändringar egentligen, men får nog skita i det och bara skicka in skiten via SMS. Usch jag vill verkligen inte att säsongen ska ta slut!! =( Jag älskar verkligen det här!! Och vill verkligen inte spendera sommarn i tråkiga Sverige!! Vill iväg, vill utomlands..

PUSS!

Regn och grått

Idag regnar det i mitt älskade Valdi.. Gör inte så mycket, en ursäkt till att sova länge och bara lata sej hehe :P Sitter på Vspot nu och chillar lite. Ska jobba 21-C ikväll så jag kommer inte så mycket tills dess. Efter jobbet blir det en Lockin på Dicks! =) Ska bli kul som fan!

Har fortfarande inte riktigt rett ut vart jag ska i sommar. Men blir inte Sverige iaf, det är n sak som är säker!! Vill till Spanien, men om det inte blir så, så blir det nog Biarritz, Frankrike eller London tror jag. Vill vara utomlands iaf!

Vill inte att säsongen ska sluta..! =( Älskar det här, älskar detta livet! Längtar redan tills nästa säsong här i mitt älskade Val d´Isere.. <3

PUSS!

Tomt

Sitter på jobbet nu.. Började jobba 18.30 och har hittills haft 3 kunder?! Har satt på film på TV:n i restaurangen och slängde upp datorn i köket. Strid kom nyss och håller mej lite sällskap, men han skulle snart gå igen. Så jag får väl kolla på film så länge tills det kommer kunder antar jag..

Stängningen av Victors igår var bra som fan!! Alla var utklädda till 80-tals aerobicsare =) Fulla och glada var vi allihopa.. Ikväll är det stängning av Dicks vilket suger kraftigt!! Jag älskar Dicks, och ikväll är det sista kvällen för denna säsongen =( Gillar jag inte, men men så är det. Ska dit och blösa på det ordentligt vill jag lova!! Mijau Fraser mijau hahaha!

Hade en photosession till idag med Kene.. Skitkul precis som sist! =) Blev rätt coola bilder! Ska ta en photoshoot till innan han åker hem på tisdag.. Nej, ska ta mej ett glas cola till nu och röka lite.

PUSS!

Underbart och sentimentalt..

Underbara Val d´Isere.. Så fint väder här nu! Solen skiner och det har varit näst intill helt vindstilla. Har suttit på Warm Up hela eftermiddagen och bara gottat med en massa underbara människor.. Det är helt underbart och jag älskar verkligen livet här!! Samtidigt som jag har det helt underbart här så är jag rättså sentimental.. Jag vill inte att säsongen ska sluta, jag har det så jävla bra här! Så många underbara människor, och jag känner mej väldigt trygg här! Detta passar mej väldigt bra detta sättet att bo och leva på, iaf just nu i mitt liv. Ska lätt tillbaka nästa säsong!! =) Och jag är så jävla svag för "avsked".. Jag är som ett jävla nervvrak här emellanåt. Klarar inte av det här med att människor åker hem härifrån, vill ha dem här hos mej så länge som möjligt!! Men men, det är så det är..

Snart kommer 2 favoriter tillbaka iaf.. Olly och Laurant!! =) De kommer båda nu i veckan, vet dock inte vilken dag då de vill överraska mej hehe. Såå nyfiken!! Ska bli så kul, men jävlar vad jag kommer gråta, igen..

Ikväll är det bara happy face dock, stängning av Victors med temat Aerobics =) Och så är det älskade Fredriks födelsedag idag.. Kulis-Latis-Fullis-Lögnis-Bakis-Födelsedagsbarnis =) Grattis gubben! Du kommer bli så jävla nerblösad ikväll, Fullis.. ;) Jag kommer ha en sån jävla het outfit ikväll.. eller nja, inte riktigt.. Kommer inte se klok ut! 80-tals aerobics klädd kommer jag vara hahaha.. Jaja, jag bjuder på det!

Och måste ju bara skriva om det med.. I onsdags var det den årliga ValOscars Awards Ceremoni, vilket var bra som fan!! Folie Douce sätter ut röstlådor på alla barerna där alla i Val får rösta. Detta året fick de in hela 600 röster. Några av kategorierna är; Sex symbol of the season, Mr seasonaire, Mrs seasonaire, Mr Bean, Party animal, Mr/Mrs useless osv..
Jag blev nominerad till 2 av kategorierna, och dessa var Mrs Bean och Party animal of the season. Jag blev slagen på Party animal av Henry från Bananas vilket inte var konstigt alls hehe.. Han är snäppet värre än mej! :P Däremot vann jag Mrs Bean haha.. Motiveringen till priset var att jag är full näst intill varje dag och att jag åkt skidor 4 ggr hehe.. :P Detta har folk visst tyckt varit roligt.. Best storyn in Val d´Isere 2010. Funny person.. =)

PUSS!

Förnyad

Staff-trippen till Annecy häromdagen var helt underbar!! Så skönt att bara komma bort lite. Skönt var det faktiskt också att det bara var flickor som åkte =) Vi strosade omkring på gågatorna i den underbara solen, och åt en mycket god lunch vid ån. En massa butiker besökte vi och jag kände faktiskt att jag fick väldigt mycket för pengarna jag spenderade! Köpte bla 2 par nya skor, baggy jeans, cardigans, tröjor mm. H&M var vi givetvis också på, men tyckte inte där var så mycket.. Men hittade mina efterlängtade baggy jeans där!! =D Känner mej så förnyad på något vis hehe.. =) Åkte hem efter en ca 8 timmars visit. Stannade i Bourge och åt på Kina restaurangen där vilket var helt vansinnigt underbart!! Åt tills jag nästan svimmade haha.. Såå gott! Kom hem till Valdi vid 22.00, och hemma var Sofia och väntade på mej.. Jag visade alla mina fynd, sen in i duschen, sen vidare till Foret baren för att träffa gänget från Dicks. Tanken var att vi skulle blösa till det rätt bra, men alla var så trötta så det blev inte mycket av det. Gick hem och la mej rätt tidigt.. Skönt!

Igår blev det Folie Douce äntligen..!! Måste fan upp dit mer innan säsongen är över, och det är ju om 2 veckor =(
Så jävla gott där uppe! Bra stämning och Kely är så jävla grym där uppe! (Han är "sångare/underhållare") Bra som fan var det. Afterski på Morris efter Folie, var väl ok.. Jag drack inget, kände inte för det. Höll mej till mat, kaffe och coca cola =) Efter det hem och sova en stund, sen stod Dolly night som nästa på listan. Tacos, shots sen vidare ut.. Blev en rätt bra kväll faktiskt! =)

Ikväll är det det berömda Beach partyt på Morris, men det kan jag givetvis inte gå på då jag jobbar.. =( Ska dock försöka hinna till sista timmen, ska städa och preppa som en tok!! =) Annars blir det en sväng till Dicks tror jag sen hem och sova! Nu sitter jag på Vspot, där jag suttit sen 16.30 hehe.. Ska gå till Dansken och käka nu, sen får vi se vad jag gör. Antagligen hem och duscha innan jobbet..

PUSS!

Staff trip

Oj nu är det verkligen jättelängesen jag skrev.. Har haft en liten mindre rolig period, men den har vänt nu igen! Cause guess what, jag tänker inte någon eller något få mej att inte njuta av den sista tiden av denna säsongen! So I´m back.. ;)

Idag har varit mysig.. Jag och min älskade lilla Bullocks girl Hope har suttit i solen och druckit kaffe, sen internetat på Vspot.. Hade en massa cathing up to do =) Har letat efter ställen att göra sommarsäsong på. Men vettifan vart jag ska åka?! Svårt det dära asså.. Hoppas det löser sej, och det snart!

Och nu har Laurant åkt hem.. Jävlar vad jobbigt det var! Vi hade kommit varandra så nära, och det var riktigt jobbigt att se honom lämna Val! Grät i typ ett dygn =´( Båda 2 stod och böla utanför hans lägenhet samma dag som han skulle åka.. Gick dit för att säga hej då, vilket jag först hade bestämt mej för att inte göra då jag visste att det skulle vara sjukt jobbigt, men kunde inte låta bli! Han kommer dock tillbaka till min födelsedag =) Kommer verkligen inte vara detsamma att gå till Facen nu när han inte är där.. =( Hoppas han kommer tillbaks nästa säsong.. Du är en väldigt fin kille Laurant, och en utomordentlig vän <3

Ikväll blir det rätt lugnt då vi ska iväg på en liten staff trip till Annecy imorrn och shoppa!! =) Åker vid 08.00 redan och ska dra en massive utgång imorrn med mitt härliga "Nein papa nein"-crew haha! =) Gonna be fucking mental..

PUSS!

RSS 2.0