Tröttmössa..

Jag är så trött! Jag är såå trööött.. =S Har varit ett par rätt intensiva dagar nu.. Igår-natt sov jag bara 3 timmar, sen upp och jobba 09.30-16. Var kvar på jobbet och körde after skiin.. Drinkarna gjorde sitt så vid 17 var jag rätt rund om fötterna.. Sket i att sova, vilket jag hade tänkt att jag skulle, och söp på det istället. Upp till Facén och jobbade där från 22.30-02.00, drinkarna fortsatte komma in under tiden, och sen vidare till DouDoune för att se på Laurent Wolf!! Var hemma vid 05.00 och sen sov jag till 18.30 idag hehehe.. Liiite trött :P Skönt dock, men hade ju egentligen tänkt göra en massa annat på min enda lediga dag. Men men, behövde sova ut!

Ikväll har jag bubblat och myst lite med Mickis, Bottan och Jeppe. Så gott det var! Förutom att Bottan totalt vandaliserade stället =S Så full.. Sen hem och duscha och käka lite snabbt, och nu sitter jag här! Hade planerat att inte gå ut ikväll, men så blir givetvis inte fallet.. Graalen har 5 års jubileum ikväll, så dit måste man ju gå! Och jag ska jobba imorrn 09.30-16.00.. Eeeooow, kommer vara så schlet imorrn va! Tror jag ska jobba Facén imorrn med.. Dubbelarbete igen. Fast hellre det så jag kan vara helledig de dagarna jag är ledig!

Oj oj förresten.. Haha! Har blivit tillfrågad att jobba som PR-tjej under X-games!! =D Gå runt i pyttekläder och göra reklam för det hahaha.. Jag ser det bara som en rolig grej och kommer nog fan göra det hehe.. Får inte bara en ny upplevelse, utan 200 Euro (motsvarande ca 2000 kr) för 8 timmar dessutom =) Tycker det känns lite cheesy, men vafan.. Jag har kläder på mej, och det är en rolig grej.. No biggy!

Och så har jag börjat gå och tänka på en massa grejor nu med, hmm.. Gillar inte asså! Måste fixa detta, reda ut lite saker! But where to start, how and when.. Time will tell.

Njae, om man ska ta och gå ner till Dansken då och kika lite, sen till Graalen en jättesnabbis så man har varit där sen hem och sova! Ja, så får det bli..

PUSS!

Jag är kanske en skvätt galen..

After skiin igår var fan galen haha.. Det började nyktert, men blev bjuden på så jävla många shots när jag stod där bakom baren.. Blev liiite lite salongsberusad, men det var sjukt kul! Bra tryck, bra gäster och som vanligt grymt band, 2 for U =) Det blev så pass många shotar så det börjades skrivas på magen, sidorna och ryggen på mej hahaha! Kommer bilder inom kort, lovar.. Gästerna hade roligt åt mej iaf, och visst är det mycket roligare när det händer något "ovanligt" på krogen?! När bartendrarna bjuder lite på sej själva.. Jag tycker det iaf, och vill därför göra detsamma för mina gäster! Bjuda lite på sej själv.. =) Jag gick och sov i en timme ca efter after skiin, sen var det dax för baren nattetid vilket som vanligt var skitskoj! Och efter stängning och städning blev vi kvar ett par timmar och spelade biljard och tog ett par drinkar.. Hur mysigt som helst!! Sen blev det pizza och film! =)

Har jobbat after skii idag igen, men det var inte i närheten lika mycket drag sidag så jag fick gå tidigare. Och ikväll ska jag jobba på Facén igen.. Inte taggad någonstans! Av olika anledningar.. Men men, det är bara 3 ½ timme, sen blir det DouDoune ikväll där självaste Nici Belucci spelar. Ska bli kul som fan faktiskt!

Imorrn blir det jobb i baren nattetid på Dansken igen vilket ska bli riktigt kul!! =) Älskar verkligen allt och alla på det stället! Så god stämning, kollegorna är helt fantastiskt goa och jobbet i sej är skitkul!! =) Puss på er alla! <3

Nu ska jag hem och vila en sväng innan det blir dax för jobb nr 2 för denna dagen. Hoppas många hänger in ikväll..

PUSS!

Behöver!

Åhh.. Sitter och kollar lite olika hemsidor nu, bla min favorit klädesaffär Gina Tricot. Vad jag har Gina-abstinens!! Hade lätt kunnat åka till Sverige bara för ett par dagar för att få gå och shoppa nu! Och för att få äta lite Svensk mat.. Åhh! Är även inne och kollar Victoria´s Secret och Hugo Boss.. En hudkräm från Victoria´s som jag vill ha och min älskade parfym Hugo Boss-Deep red <3 Vill ha vill ha vill ha..!! Min är slut, och måste åka typ 20 mil för att kunna köpa en ny, och beställa på nätet vill jag inte!

Blev lite längre internetande än tänkt hehe.. Kommer inte hinna sova något innan jobbet nu. Jaja, det får gå ändå! Ska dock hem och duscha, äta och fräscha till mej lite. Det hinner jag iaf! =) Kanske springer inom Dansken en snabbis också innan jobbet..


Mmm längtar tills jag får lägga vantarna på min älskade parfym igen!


Denna lotionen luktar såå himla ljuvligt!!

PUSS!

In pain..

Just nu sitter jag på Foret efter att ha jobbat 09.30-16.00 idag. Ute yrar snön för fullt, blåser jättemycket! Brr..
Skönt att sitta inne och mysa i värmen.. Idag är det transfer-dag också, vilket innebär nya gäster på hotellen. Ett gäng småglin har åkt hem, dax för nästa grupp förskolebarn att komma hit och irritera en.. Allvarligt, de är mellan 16-18 år 95 % av turisterna som kommer vara här nu under 3 veckors tid! Suck.. Men men, så är det! Bara att bita ihop och gilla läget.

Igår var jag nog bakfullast i Frankrike hehe.. Längesen jag var så tankad som jag var i förrgår! Men hade 2 barnvakter med mej så det var ingen fara :P Jag var tydligen jätterolig har jag fått höra, de fick sej många goda skratt åt min fylla.. Tur det iaf så jag inte var otrevlig hehe! Det blev en väääldigt lugn dag och kväll igår! Blev bla mys till film med popcorn och cola. Väldigt välbehövligt kan tilläggas! Hockeyn kollade jag givetvis också på, love it!! =) Imorrn missar jag dock reprisen då jag jobbar..

Ikväll ska jag jobba på Facén, ska bli intressant nu efter bravaderna sist.. Ignorera står högt på listan "Att-göra" ikväll iaf! Vet inte om jag ska ut efter att ha jobbat klart ikväll, kanske bara ut och kika lite, får se. Har rätt ont i magen emellanåt då det är that time of the month nu.. Så blir kanske bara direkt hem, får se hur jag mår helt enkelt!

Nej nu blev jag trött.. Ska hem och lägga mej en sväng så jag pallar jobbet ikväll! Hoppas på mycket folk, need cash!

PUSS!

Lill-lördag

Igår efter jag internetat gick jag ut en sväng.. Men fick ett sånt jävla migränanfall så jag fick ringa DouDoune-bussen som fick köra hem mej! Hemskt var det, och ingen medicin har jag kvar heller =(

Sov till 15.30 idag vilket inte riktigt var meningen, men det var skönt. Sen sorterade jag tvätt sen igår och la in en ny maskin, samt städade och plockade undan och bäddade rent! Så skönt.. =)
Sen ner till Dansken för att käka, sen har det inte blivit så mycket mer gjort.. Ska tillbaka ner till Dansken till 20.00 för att ta en drink med Märta tror jag. Sen ska jag traska till affären och köpa på mej lite gottis och bara ha en go filmkväll ikväll! Skulle egentligen dragit ut ikväll men jag fick byta mitt 17-20 pass imorrn till morgonpasset då Hope har pajat sitt knä igen.. Så ingen utgång för mej ikväll! Blir istället helt ledig på fredag så imorrn blir det nog en liten sväng på stan tror jag..

Ska hem och lämna datorn nu och hämta pengar!

A tutt a fluff..
PUSS!

Lever bland barn!

Ojojoj, vet inte vart jag ska börja.. Kommer inte dra hela historien här ändå för den delen för det är så jävla barnsligt alltihopa! Kan ju bara säga att det tydligen är fler barn här än vad jag trodde.. Verkar så på betéendet iaf! Något som är väldigt populärt här nere är att snacka skit, och sprida rykten, samt att ta saker för givet! Men men.. Var ledsen först, sen blev jag förbannad, men nu kan jag inte bry mej mindre! Håll ni på bara, om ni nu mår bättre av det, ha så kul! ;)

Annars inget nytt.. Har haft en mild variant av migrän hela dagen, inte direkt jättespännande. Men men, självförvållat är ett ord som nog har en liten del i detta hrm..
Har jobbat idag och det gick bra. Ska nog gå förbi där en sväng nu och kolla läget, är lite rastlös..
Imorrn är jag ledig hela dagen, vilket ska bli riktigt skönt! Ska nog mysa till det tror jag, köpa lite gottis och bara köra filmkväll tror jag =)

PUSS!

Alla Hjärtans Dag..

..är en underbar dag OM man har någon att fira med.. Annars suger den hehe! :P Har dock fått ett Hjärtans-kort idag av en av kockarna på jobbet, Ben =) Det var dock inte så romantiskt då vi har någon sorts hat-kärlek till varandra på skoj haha. Men men, jag fick mej ett gott skratt iaf! =)
Jag har firat min <3-dag hittills genom att jobba, vilket har gått bra! 09.30-16. Är dock rätt trött nu, jobbade ju på Facén igårnatt med.. Kom i säng vid 03-tiden, och sen upp 09.00. Men det blev rätt bra pengar igår, så det är ju bra! =) Trodde innan idag förresten att jag tappat bort min dator.. Panik, panik, panik!! Var helt gråtfärdig.. Har ca 15.000 bilder på datorn som jag inte back-up:at =S Gissa om jag ska göra det nu hehe.. Trodde jag hade glömt den på Victor´s igår efter P-maten, men hade tydligen tagit hem den utan att ens komma ihåg det?! Ojojoj, snacka om att denna flickan är tankespridd hehe. Måste verkligen försöka ha bättre koll nu alltså!

Ikväll är jag ledig och ska ut på stan med en bunke andra sköna godingar.. =) Alla Hjärtans-tema överallt, så får väl ut och kika.. Igår var det transfer day med, så nu har rushen börjat! Vecka 7, 8 och 9 kommer framförallt vara helt galet.. Högsäsong nu ju. Det har dock hittills bara kommit småbarn! 16,17,18 och 19 är typ 85 % av alla gäster denna veckan.. Suck! Orkar inte med dem..


Tänker lite extra på denna låten idag;

Tänker på den ofta förvisso.. Men lite extra idag ändå! <3


Nej nu ska jag ta och dricka upp min varma choklad, sen ska jag hem och ta mej ett låångt, varmt och mysigt bad innan utgång ikväll! Rå om mej själv.. =)

Glad Alla Hjärtans Dag på er alla..!

PUSS!


Underbart..

Klarblå himmel och strålande varm och skön sol är det här idag i vinterparadiset.. Så skönt! =)

Var uppe rätt tidigt idag, dax för mitt första personalmöte på Dansken! Pratade en massa och planerade lite smått samt brainstormade fram lite olika teman vi kan ha nu under vecka 7, 8 och 9 då det kommer vara som ett krig här nere.. Så är det någon som har några idéer, skriv dem som kommentar här! Alla förslag uppskattas.
Efter personalmötet blev det att käka och umgås lite på Dansken. Sen har jag typ bara lullat omkring lite, och hamnade utan förvåning sen på Foret där jag slängde upp datorn, and voila.. here I am! :P
Är ledig idag, eller nja.. ska jobba på Facén ikväll. Sen blir det direkt hem, ingen utgång, ska börja jobba 09.30 imorrnbitti så det blir hem till sängen direkt efter jobbet! Hoppas dock på mycket folk som vill hänga in jackan ikväll så jag drar in lite deg! =)

knäppt, men kul ändå.. I förrgår fick jag för mej att jag skulle jobba på Facén, men det skulle jag visst inte hehe.. Så jag gick hem och la mej en sväng, vaknade vid 22-tiden och sen blev det ett väldigt gott telefonsamtal som varit väldigt efterlängtat! Var så skönt att få prata med dej <3 Och som sagt, tror det kommer lösa sej för oss ;)
Efter vi lagt på upptäckte jag att mina cigg var slut, så jag fick så fint klä på mej och gå ner till Dansken för att köpa fler.. Detta slutade med att jag får sån abstinens efter att få jobba i baren att jag faktiskt går och frågar min chef om jag får hoppa in och jobba lite, gratis dessutom hahaha! Och han bara skrattade och skickade så fint in mej där hehe =)
Blev dessutom en väldigt spontan utgång efter stängning till DouDoune, och fan vad kul det var! Var hemma vid 05.15 tror jag bestämt.. Och jag som hade tänkt lägga mej tidigt hehe :P

Och igår blev det då som sagt jobb 09.30-13 egentligen, men fick sluta vid 11.45 istället då ett par killkompisar frågade om jag ville följa med till Genevé, Schweiz dels för att hämta Kajsa på flyget men även för att åka till H&M för att shoppa och JAAAA det ville jag sååå gärna!! =D Blev så glad.. Och herregud vilken känsla det var att få gå där inne, på Svenska H&M, och få shoppa igen! Var helt varm inombords haha.. När jag kom till kassan fick jag mej dock en liten shock, hade shoppat för 3000 spänn haha.. Så plockade väck lite, ner till 2000 iaf, men såå värt alltså! Det blev lite Donken också, sen hemgång.. Var tillbaka i Valdi vid 22-tiden, så det blev en mysig heldag! Ska försöka ta mej ner snart igen to do some more shopping ;) Kanske inte blir just Genéve anytime soon, men Bourg St Maurice eller Annecy här i La France kanske, finns H&M där med, och annan billig shopping av både mat och annat kul.. Måste styra en ny kamera med! Står högt på "Att göra-listan"!

Nu ska jag nog gå ner och fylla på telefonen som jag inte haft pengar på, på ett par dagar.. Sen blir det P-mat och varm choklad på Victor´s! Pannbiff, potatismos, brunsås och lingon!! =) Mmm..

PUSS!

Klantig är mitt mellannamn!

Och det är det nog en eller 20 som kan intyga haha..

Ok, som ni alla vet så har jag haft ETT PAR motgångar sen jag kom hit.. Allt från jobb till stölder!
Senaste nytt är... wait for it, wait for iiit... Jag tappade min plattång i golvet så skiten gick sönder OCH jag har supit bort båda mina linser, och har ju givetvis inga fler med mej!!!! =S Jag fattar inte.. skärpning för helvete nu Tina! Men har slutat förvånas när saker händer nu.. Får försöka se det komiska i det hela, för jag tycks ju inte förändras hehe :P
Så idag har jag tagit mej en liten shoppingrunda.. Det blev en plattång från Babyliss, en ny borste och äntligen en ny operatör! Så nu ska folk kunna komma fram till mej, för det har ju inte gått så bra hehe.. Kan inte det nya nr än, måste skicka in papper till operatören först.. Men så snart jag vet det ska jag uppdatera om det! Använder det gamla så länge..

Älskar jobbet på Dansken!! Fan vad kul det är att jobba bar
=) Ska jobba ikväll/inatt igen, och längtar faktiskt riktigt! Dreamteamet ikväll.. Jag och Sebbe i baren, Jocke i DJ-båset, Rob plockar glas och sist men absolut inte minst Dave i dörren =) Ska lägga upp lite bilder sen på stället där, så fort jag har styrt ny kamera! Blir förhoppningsvis nästa vecka..

Åh förresten, funderar på att skaffa mej min andra tattoo här nere!! =)
På handleden, med en text.. Vet vilken text, men avslöjar inte det for the moment.. ;)
Jag tänker ju mer på att jag inte vill ha någon synlig tatuering, vill kunna dölja den.. Som med min nuvarande! Det är det enda som får mej å tveka.. Ser ju inte så bra ut om man söker jobb osv, MEN.. kom på att jag visst kan dölja den om jag väljer att göra en på handleden, med en klocka! =) Skulle bara vara bra om jag gadda mej där, måste bli bättre på att använda klocka hehe!

Och på fredag ska jag äntligen färga håret..!! Ska bli så skönt.. Ska fortsätta som blondin har jag bestämt mej för, ska bara färga utväxten!


I like it blond.. Gamla chefen fick vara med på en hörna, orkade inte klippa bilden :P

Nope nu ska jag hem och duscha och fixa till mej lite inför jobbet ikväll.. =)

A tutt..
PUSS!

Sköna måndag..

Vaknade vid 11 första gången idag, och vet att jag tänkte att det var en bra tid att gå upp på.. 3 sek senare somnade jag om haha.. Vaknade vid 14 igen =/ Ringde lite samtal, sen kom Jocke på besök och höll mej sällskap medans jag duschade och gjorde mej iordning.. Är så ensamt nu faktiskt när Lotti är iväg.. =( Skynda dej tillbaks igen stumpan! Vi gick ner till Dansken och käkade lite, och snick snackade lite med den goa personalen, mina kollegor hihi =) Lite andra säsongare kom dit och vi mös lite..
Sen blev det Victor´s, och här sitter jag fortfarande.. =) Ska snart gå hem med datorn tror jag, sen blir det lite film hemma bara ikväll med lite gottis till. Tror att det eventuellt kan bli en liten mini-utgång ikväll igen, får se..

Igårkväll
vart det först jobb på Dansken från 09.30-18.00 sen hem och sova en snabbis, sen vidare till Facén kl 22.30.. Igårkväll på Facén var dock inget vidare, drog in 8 sketna euro haha! Inget folk alls.. Men men, det blir snart bättre med det, snart exploderar det! =) Efter jobbet tog jag mej en liten svänbg på stan med de andra här.. Dansken, Facén och DouDoune.. Var dock rätt trött så gick hem rätt tidigt och la mej!

Oj helt glömt att säga ju, men i förrgår i baren för första gången nattetid någonsin.. JAG ÄLSKADE DET!!!! =)
Och chefen är grymt imponerad av mej, hur snabbt jag lär mej och hur duktig jag faktiskt är!! Så jävla härligt..
Blir baren på onsdag igen, med dreamteamet! ;) Jag, Sebbe och Jocke.. It´s gonna be good!

PUSS!

Startender Tina..

Det är jag det hehe.. ;)
Har varit i baren på after skiin ett par dagar nu och jag älskar det!! =D
Kan hittills göra 3 drinkar.. Sex on the pist, Bloody Mary och Knock it down hihi =) Och mer kommer ikväll, då jag för första gången någonsin ska entra baren nattetid!! Bartender by night, Tina Torlöf!

Hade inte kunnat trivas bättre på nya jobbet än så här faktiskt tror jag.. Kollegorna är underbara, känner mej redan som en i gänget! Helskön atmosfär och arbetsuppgifterna är hur roliga som helst.. I love it helt enkelt! =)
Hade gärna lagt upp lite bilder på mej i baren MEN.. jag tappade kameran i toaletten i förrgår och nu är den helslut.. =( Hur fan lyckas jag!?! Och Ja, jag var helt nykter!! Men har aldrig väskan med mej mer nu, den blir ju bara stulen då.. Så jag prackar på mej en massa skit i jackfickorna nu istället, de blir överfulla och saker trillar ur.. =/ Skärpning nu Tina!!

Har varit inne en sväng redan idag på jobbet.. Hade On call mellan 12 och 15, dvs jour. Sen börjar jag 21.00 igen.. Hehe, jag, Märta och kocken tog oss en varsin shot idag på jobbet.. Och den lille jävla mentan gick direkt upp i huvudet :P Blev helt chockad själv.. Jag tål ju faktiskt rätt mycket! Men gick till Foret efter jobbet och vilade en sväng i soffan vid brasan, sen när jag vaknade var jag som vanligt igen.. =)

Jobbade
på Café Face igår med, och kammade hem lite deg.. Goa pengar!
Så kommer jobba både på Café Face i garderoben (2 dagar i veckan) samt på Dansken resterande dagar och ibland dubbelt på samma dag.. Men det är inga problem, I fix..

Och innan jobbet igår satt jag som i vanlig ordning på Foret för att interneta lite.. Vilka sätter sej bredvid mej om inte självaste Hasse Aro och hans polare som han var här på semester med =) Himla goa herrar det dära! Pratade länge om lite allt möjligt, och måste få säga att det var himla skönt att få prata med ett par äldre, visa herrar.. Tyckte det var himla trevligt faktiskt! Så tack för det goda samtalet, det var välbehövligt.

Nu tror jag nog allt det blir hemgång.. Ett varmt och gott bad skulle sitta fint nu! Sen en liten powernap på det..
Sen jävlar blir det rock ´n roll i BAREN PÅ DANSKEN FÖR TINA ;)

PUSS!

En liten liten..

.. petit danoise flicka!! =)

Första dagen igår som röd-svart randig and I loved it!!
Började jobba 11.00 igår fram tills kl 16.00 egentligen, men jag gillade det så mycket så jag var kvar ett tag extra! Jobbade först i serveringen och baren.. Sen kickade after skiin igång och Tina entrade baren ;) Och jävlar vad kul det var.. Älskade varenda sekund och ville verkligen inte gå hem, det fick jag dock göra ändå för det lugnade ner sej rätt rejält. Pratade med Julia som ville att jag skulle komma tillbaka idag och köra hela after skiin från 13.00-18.00, och det tackade jag väldigt glatt ja till!

Kommer till jobbet idag och det är rätt bra med folk där som vill äta.. Tar beställningar och plockar lite. Tiden går snabbt och plötsligt drar after skiin igång för fullt! En massa folk runt baren, mycket att göra.. Jag har ju ingen direkt barvana, men jag klarade det rätt bra faktiskt.. Sötaste Sebbe och Jocke hjälpte mej så fort det var någonting, men det var faktiskt inte så mycket jag behövde hjälp med.. Pojkarna tyckte jag var jätteduktig, och min chef Tom sa att han var glatt överraskad och faktiskt lite chockad över hur snabbt jag lärde mej och hur duktig jag faktiskt var.. =D Blev jag himla glad för.. Jag älskar Dansken!! =)

De sa till mej att planen nu är att få in mej i baren och jobba after ski, samt att jag jobbar bar nattid
.. Så jävla gött, med tanke på att jag länge velat lära mej bar! Och hade faktiskt det som ett litet mål innan jag åkte hit till Valdi att jag skulle lära mej bar här nere.. Hoppas det blir så med!! =)

nu har jag varit hemma och duschat och fräshat till mej lite inför ytterligare jobb på Café Face ikväll i garderoben.. Och sitter nu och relaxar lite på Foret med en varm choklad givetvis :P

Och nu har februari kickat igång.. Fan det pirrar lite i magen asså.. Det kommer bli så gaaalet med folk här! =)
Nej, nu ska jag, Martin och Kulis vara med i en sångtävling hehe..

A tutt..
PUSS!

Mäktat irriterad..

Känner bara att det bubblar i hela kroppen!!
En massa saker på en och samma gång som rent ut sagt retar röven av mej.. Varm som fan är jag, och ingen vispad grädde får jag heller till min varma choklad.. =( Tappade 500 spänn igår med, och 1500 kr som Lotti skulle ha av mej är putsväck!?! LÄGG AV NU.... Min tröja kliar också =( Bara fel asså!

Får nog ta mej en cigg och lite friskluft innan jag fortsätter skriva.. Annars kommer hela detta inlägget bestå av en massa negativ energi!! Helvetes fittluder....
Jahaaa okeeej.. Ska gå ut och röka, och what now!?! Jo jag har givetvis glömt de äckliga jävla cigaretterna hemma AAAAAHH!!!! Nu räcker det..!!!!

Nej, nu skiter jag i detta.. Kan inte skriva mer nu! Nu går jag hem! Ska fan ta mej ner till Victor´s sen och ta mej en stadig jävla grogg.. 90-10!!

Jag har en hemlis.. ;)

Eeeeooowwww jag är trött ikväll.. Och börjar känna mej förkyld?!
Det är, som varje måndag, pubrunda.. Men den hoppar jag rätt kraftigt ikväll! Det blir filmkväll och sova tidigt, jobba första dagen på Dansken imorrn ju =) Och ska försöka att inte missa frukosten imorrn!

Igår skulle blivit en lugn kväll.... men så blev det ju givetvis inte hehe! Tjejerna beställde in menta till oss i ett, så det var faktiskt lite svårt at undvika att fyllan som så smått smög sej på en hehe.. Gick vidare från Victor´s till Café Face, och där beställdes det in ännu mer!! Laurant gav mej en så fantastiskt god Strawberry Deckerry (osäker på stavningen där..), rätt många shots och sen fick jag själv beställa in 2 stora glas vatten! :P
Stapplade hem något mer berusad än tänkt, och sov sen gott på spriten tills kl 11.00 imorse!

Lunchade med 2 andra bakfulla wosslingar, Strid och Kajsa samt en väldigt välmående Kulis! Gottis var det..
Sen har det bara slappats heeela dagen lång!
Suttit på Foret och internetat i lite mer än 6 timmar nu hehe.. Rekord på det dära!

Oj ja förresten, höll på att glömma..
I have a secret!! ;)
Kanske berättar längre fram, but it´s gooood! Hihi..


Tänkte bjuda på änna några fler bilder från livet i alperna här.. =) Men har alla nya bilder på kameran och orkar faktiskt inte lägga in dem ikväll.. Tar ju sån tid!


En liten bild från Nyårs afton! =)

Näpp, nu hem och gotta till film och snabbmakaroner á la Suedoise =)


RSS 2.0