Blivit sjuk.. =(

Usch, inte kul.. inte kul alls! Kände igår eftermiddag, efter jobbet att jag började känna mej lite krasslig. Det bröt ut rätt snabbt efter jag kom hem, och jag blev skitdålig.. Feber, snuvig, värk i hela kroppen och i huvudet =( Låg bara i sängen och kunde inte röra mej typ. Och inga tabletter what so ever hemma att lindra skiten med! Som tur är kom söta Sofia och stöttade mej, och tjatade om C-vitaminer och en massa vatten hehe.. Hon gick hem och hämtade piller till mej och fortsatte bara vara jättego! Tusen tack stumpan.. =) Vaknade idag och mådde fortfarande skit. Yrade typ och kunde knappt röra mej. Somnade om och tvingade mej själv att gå upp, skulle jobba apres. Sofia kom och tittade till mej, sen traskade jag iväg till jobbet. Som tur var så var det typ inget folk alls på Dansken, jättelugnt så jag behövde inte jobba så mycket. Tog någon monstertablett som vi har på jobbet, och tack å lov mådde jag bättre efter den! Ska hem strax och lägga mej i sängen, äta en massa gott och onyttigt, häva i mej piller, dricka cola och bara försöka bli bättre tills imorrnbitti då jag jobbar dagspass! Folk tror jag blivit sjuk för att jag inte druckit alkohol på 2 dagar hehehe.. :P Kan kanske stämma..

Måste fixa med sommarsäsongen nu i dagarna med! Måste ha lite klarhet i det hela.. Och Ja jag vet att Kos kan vara rätt grisigt i mångas ögon, men kom ihåg en sak.. Man behöver inte beté sej som alla andra!! Anyways, eftersom att jag lätt blir ambivalent så måste jag få ha detta klart för mej. Måste ha koll! Men det löser väl sej..

PUSS!

Delivery from Sweden

Ååååhh vet ni vaaaad.... Sofia min söta lilla goa tös kom och gav mej Svensk MARABOU Daim smak aaahh!!!! Lovely! =D

Nu ska vi hem till mej och gotta till film.. =)

PUSS!

Alkoliserad?!

Ojojoj vad jag har varit dålig på att blogga på sistonne.. Har jobbat mycket, varit trött mycket och har varit ute mycket. Har inte själv tyckt det har varit så mycket fram tills Jules på jobbet sa till mej häromdagen att jag då hade varit ute 4 dagar bara denna veckan (här nere är veckorna lör-fre istället för mån-sön, antar för att det är transfer day på lördagar..) och har varit ute varje dag efter det också.. Har fått mej en liten nytändning antar jag. Hade ju en period nyligen då jag bara ville vara hemma, ville inte ut alls och var inte ute så mycket heller. Men nu har jag ändrat mina utgångsrutiner så kanske därför jag finner det kul igen..?! Är väldigt ofta på Dicks nuför tiden, istället för en massa DouDounande.. Har träffat nytt folk och har börjat hänga en hel del med lilla Söta Sofia, och vi har jävligt roligt ihop! =) NEIN papa NEIN!! Hahahaha.. =) Vi hade en sån jävla bra kväll ute häromkvällen.. Hon, Jag, Fraser och Nav. Vi började på Facen, sen blev det Bananas där jag mötte upp Fraser och hans kompisar som var på besök från UK. De lärde mej en asrolig lek vid namn "Five", typ ett drickarspel. Sen övergick det till "Jag har aldrig" på Dicks där Sofia mötte upp oss. Jääävlar säger jag bara hahaha! Jag skrattade så mycket så det gjorde ont! En av de absolut bästa kvällarna ute här! =)

Har överlag varit väldigt bra utekvällar nu på sistonne.. Som en kväll, vi hade UV-party på Dansken.. Så jävla bra! Färg i allas ansikten, på hela kroppen och bara jävligt gottigt! Den kvällen slutade med att vi bröt oss in på ett hotell och badade i utomhus-poolen haha! Bra kväll! ;)
Jag jobbar rätt mycket, och trivs fortfarande.. finns väl ett par saker jag skulle vilja se var annorlunda, men säsongen är snart slut, så jag håller käften och gör mitt jobb bara. Franskan artar sej, lär mej mer och mer.. Men den är långt ifrån flytande. Men jag jobbar på det! Pratar rätt bra franska när jag är full hehe.. Har ingen aning om varför dock :P

Varit litte jobbigt med ett par saker nu på sistonne, men har lagt det bakom mej nu! Couldn´t care less.. Bra när människor visar sina rätta ansikten tidigt så man slipper det senare!

Ikväll blir det väldigt lugnt, för en gång skull hehe.. Ska jobba tidigt imorrn plus att min lever nog skulle uppskatta en paus every now and then hehe.. Jag och Sofia ska kanske ha myskväll. Med chips, cola och film! Skulle vara klockrent.. Måste bara säga att jag totalt ÄLSKAR säsongslivet!! Så skön stämning (för det mesta iaf..) Och har fullt upp med att bestämma mej om vart jag ska göra sommarsäsong! Jag och Sofia ska göra det tillsammans, men vart..?! Vi tänkte på Biarritz, Frankrike. Men där måste man kunna prata franska flytande, och även om jag lärt mej rätt mycket så kan jag långt ifrån prata flytande franska. Och Sofia pratar ingen franska alls. Så Cos skulle varit gott! Det är för mej en riktig sommarsäsong.. Och det kan även bli rätt bra pengar samt att jobb och boende skulle vara näst intill helt klart redan. Vart annars..?! Hmm, återkommer om det.

Och skulle även vilja ge ett STORT GRATTIS till min fina vän Johanna som nu har fött sin 2:a helt underbart söta son!! Han är bedårande Johanna.. Är så glad för eran skull! Och det värmde i hjärtat att läsa på din blogg hur lycklig du är! Vill hem och gosa honom, och komma med Mc Donald´s hahaha! ;) Jag var nervös ju haha.. Bara vi som fattar det dära med Mc Donald´s:et hehe. Men jag kommer hem om lite mer än en månad, och då kommer jag ner till Skåne och gosar den lille söte killen! Vill att du hälsar Ted att han och jag ska leka kurragömma när jag kommer och hälsar på också! =) <3

Snart kommer Tilda och hälsar på mej med vilket kommer bli fucking mental!! Ojoj.. Se upp Valdi! Hon kommer den 31:e och stannar i 10 dagar. Bäst att vila levern ett par dagar nu, för något säger mej att det inte blir så mycket vila för den stackarn när hon kommer hehe.. Fuckin hell.. Du kommer ju om bara 3 dagar!!!! Det är ju snart för fan haha..

Jaja, nu ska jag fortsätta facebooka.. Var ju typ en vecka sen, så har mycket att ta igen! :P

PUSS!


Smått förvirrad..

Jag och Sofia har suttit på Foret nu i 3.5 timmar och letat, letat och åter letat olika ställen att göra sommarsäsong på.. Vi är liiite förvirrade just nu hehe! Vi vet inte riktigt var vi ska åka någonstans, vi kan tänka oss att åka näst intill varsom helst! Kollar väl just nu mest på Frankrike, Biarritz. Men även Spanien och Grekland. Hmm, svårt detta! Svåraste är väl nästan att styra boende för hela säsongen.. Men ska leta som en hök! =)

Annars inget nytt. Jobbat 09.30-16.00 idag, vilket gick bra.. Men eftersom det har varit bluebird idag så har det varit väldigt lugnt! Typ 7 ätande gäster på hela dagen.. =S Rätt segt att bara vänta på att folket ska komma, speciellt om man redan gjort allt på städschemat och preppat allt.. Men men, så är det.. Vad att göra ikväll då?! Ingen lust att gå ut tror jag. Är iofs ledig imorrn bortsett från P-mötet kl 09.30. Får väl gå hem och lämna datorn sen ner till folket och se vad som händer ikväll. Vill helst av allt ligga hemma och mysa!! Men det blir inget av det ikväll..

PUSS!

Fröken Old school

Oj, många dagar sen jag skrev sist.. Har inte riktigt haft tid. Jobbar mycket, men det går..

Ok, så uppdatering nu då.. Den arga, sönderkoksade fransyskan har faktiskt lämnat Valdi nu!! Hon åkte hem tro det eller ej, det trodde varken jag eller Tommo att hon någonsin skulle göra, men jo! Det är jätteskönt, men hon hade lika gärna kunnat stanna nu känns det som.. Det kommer aldrig bli detsamma igen! För mycket har pajjats av hennes jävla utbrott, den kvällen har förändrat så mycket.. Tror inte det går att fixa heller tyvärr. Inte som det ser ut nu iaf! Gör mej faktiskt lite ont, men men.. får hoppas på det bästa och låta tiden utvisa vad som kommer bli.. Annars har det inte varit så mycket mer drama de senaste dagarna, mest oro och ångest! Men jag är ok, ingen fara!

Igår var det "Old school Rave Party" på V-spot. Där var jag givetvis från start till stängning! =) Skitkul var det.. Vaknade dock med en jävla fylleångest! Blev helt jävla shitfaced igår hehe.. Minns knappt hur jag kom hem bara hehe :P En massa lysrör över hela kroppen samt endel "Never ever have I ever" och "Truth or dear". Det var som sagt bra som fan! Somnade vid 05.30 tror jag.. Lagade mat när jag kom hem och satte på en film att somna till.

Jobbar dagspass imorrn, slutar 16. Sen jävlar blir det att bli shitfaced igen! Ashley åker hem tidigt lördagmorgon, så det blir att dra på det imorrn! Hoppas bara inte jag jobbar dagspass på lördag.. Blir jobbigt isf hehe! Måste bara säga att vilken jävla go tjej den bruden är!! Har letat efter henne hela mitt liv haha! =) Loved you from the moment I meet you darling! And you better fuckin come back for the closing.. We´re gonna go totally crazy! =) Ikväll blir det väldigt lugnt. Är trött som få och jobbar som sagt imorrnbitti! Ska hem strax och kolla film och gotta mej med sötsaker, chips och cola! =) Skulle varit gott med lite sällskap till det med.. Vet vem jag skulle vilja ha bredvid mej!

PUSS!

Varm-choklad-dejt på en lördagskväll som denna

Jag och Märta sitter på Foret tillsammans och internetar ikväll. Bredvis mej står en god varm choklad med vispad grädde.. =) Vi pratade om utgång men ingen av oss pallar! Tina är fortfarande trött. Men inte bara det att jag inte orkar, jag är riktigt trött på det också! Har fått sån avsmak.. Det är samma sak varenda gång, samma folk. Börjar bli tröttsamt.. Jag vill hitta på något istället! Laga något gott hemma och ha filmkväll, alternativt spelkväll. Eller gå på bio, bowla, åka iväg någonstans, bubbla och basta, sitta hemma och småkröka lite.. Inte bara ut på krogen med samma rutiner som man haft här nu i 3 ½ månad! Alltid samma runda; Victor´s, Dansken, om man hinner Café Face, DouDoune sen Graalen.. Hmm, inget kul längre! Kanske skulle börja gå till andra ställen istället?! Det kanske skulle göra det hela roligare..?! Gå till de Engelska ställena.. Kan vara n idé.

Idag har det varit helt uuunderbart väder här i Valdi!! Strålande solsken, ingen blåst och klarblå himmel hela dagen! Varit så gott.. Har suttit ute och solat och gottat mej! =) Satt på ett café med kanongott kaffe med Fredrik en sväng idag med och njöt av solens härliga värme.. Ska visst vara såhär fint hela veckan =) Gottis!

Varit lite turbulent de senaste dagarna, men hoppas det lugnar sej nu om ett par dagar, får se.. Hoppas iaf! Vill att det här ska gå bra faktiskt! Så vi får väl se..

Neeej.. Vafan, nu kommer de med alkohol till meeeej.. =S Vafan, kommer säkert sluta med utgång.. Eller nej det ska det fan inte! Jag ska hem och kolla film, upp tidigt och åka skidor!! Vi har värsta planerna inför imorrn! =) Upp tidigt, mötas på Victor´s kl 10.30 och käka frukost tillsammans 5 tjejor, sen ut i backen och äta lunch mitt i backen! =) Sen Folie Douce:a!! Hoppas jag kommer upp i tid också då hehehe. Liiite morgontrött ju :P

Nope, nu ska jag tjöta lite med flickorna här!

PUSS!


Mys mys mys

Varit ledig hela dagen idag, och ska inte jobba något ikväll heller.. Såå skönt! Behövs vill jag lova.
Gick upp kl 13.00, låg kvar en stund och mornade mej lite.. Sen plockade jag lite där hemma. Ner till Dansken efter det och drack en god kopp morgonkaffe tillsammans med gott sällskap! En par rundor Jenga blev det med, och jag vann givetvis mohahaha! Tog mej en liten promenad med Ben över till Morris Pub efter det. Promenaden övergick till en go shoppingtur!! =) Me like.. Blev en ny foundation, samma som innan. Clinique´s- Superbalanced. Älskar den! Funkar kanon. Täcker perfekt, ger en fin lyster utan att man glänser och man blir len som en baby! Köpte lite annat skit och försökte hitta en ny kamera.. Ben följde med och åt en god omelett på creperiet hos Arnaud. Mumma! Sen blev det tillbaks till Dansken, och en liten sväng på Victor´s. Foret efter detta, med varm choklad och lite serious facebooking.

Ikväll blir det mys.. Film, popcorn, chips, cola, lite god mat (förhoppningsvis) och gott sällskap! Mmm, ska bli gottis. Jobbar dagspass imorrn, så blir inte en alltför sen kväll ikväll dock..

PUSS!

Alltid är det något..

Ok.. Peppar peppar, men än så länge har jag inte blivit ihjälslagen.. Men jag ropar inte hej!!
Hon har blivit portad tillsammans med sin vän på de flesta ställena här. Skönt det iaf, men det stoppar ju å andra sidan inte en svårt koksad och ilsken fransyska från att ge mej rejält med däng!

Blev lite besviken ikväll, men kanske blir glad imorrn igen. Får se, hoppas!
Inte känts så bra på mycket länge.. Får se om det håller i sej.


Imorrn skulle jag faktiskt, hör och häpna, vilja försöka ta mej ut i backen en sväng!! =) Är ledig heeela dagen imorrn, vilket ska bli kanon!! X-games som jag skulle vara PR-flicka till sket sej förresten, för att Rachel på jobbet inte hållt kontakten som hon sa hon skulle. Jaja, så är det ibland. Och tänker för fullt varje dag nu, dags att börja styra nu! Vart ska jag göra min sommarsäsong?! Hade ju jobb klart på Cos, men han som fixade det visade ju sej vara helt fucking mental! Så det där skiter jag i.. Så vad har jag funderat på?!

  • ¤ Ibiza (drömstället att ha gjort säsong på, men för mycket knark och house?!)
  • ¤ Rhodos stad (har redan varit där på semester, skulle vilja prova något helt nytt ställe)
  • ¤ Aya Napa (För grisigt.. typ som Magaluf eller?!)
  • ¤ Ett par olika ställen i Frankrike (Vill till ett nytt land känns det som..)
  • ¤ Mallorca (det är knappt lönt iofs då det mer eller mindre är omöjligt för vissa anledningar..)

Eeeooow
.. Hur svårt kan det vara egentligen?! Om det blir Frankrike så finns det ett par specifika anledningar till det, men det har jag ingen som helst kontroll över känns det som. Tiden får utvisa det, om det toppar eller rasar..
Grekland och Rhodos älskar jag!! Men been there, done that känns det lite som.. Hmm, måste bestämma mej snart iaf. Lite hjälp tack!!

Nej om man skulle ta och dra sej hemmåt nu.. Har ju typ bara 20 meter hem härifrån, så slipper frysa så mycket. För det ska ni veta, att kallt.. det är det här nu!! Man fryser nästan röven av sej.. Och då ska det ändå gå mot vårtider nu.. Hrm, my ass att det inte gör!

Imorrn ska jag nog hinna blogga lite med.. Får se!

PUSS!

The drama continues..

Helt jävla otroligt.. Hur fan lyckas jag hamna i dessa situationerna gång på gång på gång?!
Denna gången kommer det nog dock inte sluta lika lyckligt som de andra gångerna, kommer nog få mitt ass kickat tror jag =( Jag har nämligen en riktigt pissed off fransyska hög på koks efter mej, eller 2 st nu rättare sagt.. Fransyskans ex, som hon fortfarande bor ihop med är intresserad av mej, och det gillar hon verkligen inte!! Hon å andra sidan ligger runt med de flesta så hon ska bara hålla käften, men givetvis bryr hon sej inte om vad hon själv gör..
Helt allvarligt, man vill inte reta upp en fransyska.. speciellt inte om hon dessutom är hög på koks! Igårkväll spårade det helt.. Jag och Tommo satt och tog en drink på ett litet flottare ställe igår, hade jättetrevligt, satt och snackade om allt möjligt. Sen gick vi vidare till Dansken, och hinner inte mer än till ingången förrens hans ex marsherar fram till mej och hoppar på mej.. Vakten, Tommo och Tom försökte få väck henne från mej, men det gick typ inte.. De fick mer eller mindre slå bort hennes händer från mej. De tog in mej och höll henne utanför stället. Hon stod utanför och väntade i ca en och en halv timme på mej, och det var kallt som fan.. Skrek att jag skulle komma ut så hon kunde döda mej mer eller mindre. Jag går ner och pratar med hennes bästa kompis, som för övrigt också är en koksad fransyska. Tommo kommer och börjar skrika något på franska till henne, han vänder sej om och då ser jag hur hon plockar upp ett glas och slänger rakt i ansiktet på honom! Jag springer och hämtar Tom (min chef), han kommer och kastar ut även henne, och sen ser jag Tommo komma gåendes.... Herregud säger jag bara.. Den jävla fransyskan kastade glaset så illa på honom att glaset spräckte hans överläpp totalt! Typ 1 cm djupt.. Jag försökte hjälpa honom, men fanns inte mycket jag kunde göra. Han fick åka ambulans till Bourg som ligger några mil härifrån för att sy mitt i natten. 5 stygn, FEM.. Plus att en av hans hörntänder är helt paj och kommer trilla ut då den nu är lös efter glaset.
Så jävla obehagligt alltihopa! Och jag kommer nog få mej en omgång jag med befarar jag.. Försöker hålla mej undan, men det är inte så lätt! Ska iaf upp till Philips idag och köpa pepparspray, inte olagligt här ju ;) För hon kommer komma efter mej, hon är totalt mentalt störd OCH hög på koks.. Ingen bra kombination!!

Anyways.. Annars, förutom det, är allt bra. Jobbar och står i, och trivs fortfarande kanon!
Hade den mest mysiga filmkvällen häromkvällen..!! Popcorn, chips, coca cola och en massa mys! =)
Röstar för fler sånna kvällar.. Trött på att gå ut! Vill ha goa hemmakvällar istället, och bubbla lite.. Hitta på saker!
Och snart kommer Tilda.. Fan vad jag behöver dej här nu!! Ta med dej ditt värsta fighting-humör älskling! Det kommer nog behövas hehe..

Ikväll jobbar jag 18.30-stängning i baren igen.. Får se om det blir drama ikväll igen, antagligen inte då båda brudarna är portade! Eller jo det kan det ju bli ändå.. De kan ju vänta på mej utanför eller nåt.. Usch och SUCK!!

Ajja, är på Dansken nu, och ska gå och beställa lite mat. Sen får jag se vad jag gör innan jobbet.

PUSS!

Ledig

Sitter på Dansken efter att ha haft personalmöte kl 09.00 en lördagsmorgon.. Kl NIO!!!! =S Jag är liite trött..
Ledig hela dagen idag vilket ska bli himla gott! Ska strax hem och duscha, tvätta och städa tänkte jag. Behövs det med. Vad som händer sen får jag se..

Varit ett par hektiska dagar.. Jobbat dubbelt, dags- och nattskift i 2 dagar nu. Har även inträffat ett rätt tråkigt bråk, men även skett ett försonande. Som sagt, mycket händer här nere.. Som en berg- och dalbana! Och en vecka här nere är som en dag hemma, tiden går så jävla snabbt så det är skrämmande! Går omöjligt förstå om man inte upplevt det själv!

Ätit en Full English breakfast nu, blev jättetrött och ska nu gå hem och sova middag en sväng.. Så gott! =)
Hörs!

PUSS!

Letar letar letar!

Ojoj.. Har sovit till 18.00 idag, min enda lediga dag och jag sover bort den! Hmm, men behövde nog det. Uppenbarligen.. Skulle gjort en massa saker idag egentligen, men har ju som sagt sovit istället. Vilat upp mej, och det är ju samtidigt inte fel?! Skulle egentligen varit med på en photosession idag, väldigt trist att jag missade den dock. Men vi tar det på fredag istället, så mycket vi hinner iaf iom jag jobbar 09.30-16. Det är för märket Remote som jag blivit ombedd att modella för =) Jättkul verkligen.

Ikväll blir det relativt lugnt då jag jobbar även imorrn 09.30-16.00, sen på Facen från 22.30-02.00. Lång dag, men så är det.. Bara till att bita ihop!

POPCORN, COLA, GOD MAT OCH FILM är väldigt önskvärt nu..

Förresten.. Någon av er som läser min blogg som har kontakter utomlands när det kommer till att göra sommarsäsong i bar?! Snälla kommentera isf, jätteviktigt!! Ställen som typ Ibiza, Aya napa, Rhodos, Mallis osv..

Nej, nu ska jag ta mej en kopp kaffe.. Sen får vi se vart det bär av.

PUSS!


Gottis..

Hann inte interneta något mer igår innan jobbet. Gick ner till jobbet och käkade och satt och tjötade en stund, sen bar det av till Tabacen för att köpa hårfärg. Inte det största urvalet direkt, men färg blev det. Hem och färgade det och måste faktiskt säg att det ändå blev ok.. Utväxten är nu istället för råttfärgad lite guldaktig istället. Inte direkt så jag ville ha det, but still.. ser fortfarande bättre ut! Victors mamma kommer ner till Påsk så jag ska se om hon kanske kan göra det, då hon är hårfrisörska.. Jobbet gick bra igår, mycket folk och mååånga Jägerbombs!! =) Jag hade ju sagt att jag skulle lugna mej med drickandet ett tag nu, men så blev ju givetvis inte fallet.. Sthlms-brudarna (turisterna) visste ju inte riktigt hur de där Jägerbombsen skulle drickas på rätt sätt, så jag fick ju så snällt visa dem hehe.. Efter jobbet blev det Graalen. Jocke och Douglas skulle DJ:a så vi stack dit för att supporta dem.. Blev dock varken fylla eller sen utgång, så jag har typ hållt vad jag sa ;)

Ikväll har vi Svenskst Party på Dansken för Sthlmarna.. Kan bli bra som fan! Jag kommer stå bakom baren och göra vad jag kan för att höja stämningen! =) Utgång efter jobbet tåls att tänka på, men tror nog faktiskt det blir lugnt.. Planen nu innan jobb ikväll är att ta mej ner till jobbet och käka lite, dricka lite kaffe sen möta upp några vänner.. Det är soligt och fint här idag så kanske att man sätter sej på någon uteservering och bara gottar sej?!

Kanske hinner skriva något mer innan jobbet, antagligen inte.. Men man vet aldrig!
Åh måste bara tillägga.. Jag tycks finna nya sorts passioner för gamla låtar jag lyssnat på i typ 10 år.. Man eller jag iaf har tusen olika känslor här nere och det varierar verkligen från dag till dag! Man är glad, ledsen, förvirrad, förväntansfull, ångestfylld, känner spänning, känner saknad, känner sej ensam, medans man nästa sekund kan känna sej hur jävla glad som helst! Man är på topp och det känns som att man knappt kan bli gladare än så här, allt är underbart och hej å hå.. Mitt huvud och känslor spelar mej verkligen ett fett spratt här nere iaf! Antar att det är normalt..?! Första säsongen, första gången hemifrån under en sån lång tid, första gången i alperna, bor´i ett nytt land med en annorlunda kultur, nytt språk osv.. Så inte konstigt det blir en prövning. Jag mår bra överlag dock, bara att man inte riktigt förstår sej på sej själv här nere alltid, kan bli överraskad ibland över hur jag känner mej hehe.. Måste låta skitkonstigt, men not to worry, I´m fine! =)

Iaf, tillbaks till låtarna.. Denna veckan har jag fått en sorts nytändning till Mariah Carey och speciellt en låt.. Lyssnar på den säkert 15 ggr om dagen nu, och när jag inte lyssnar på den så nynnar jag :P Tänkte spela den för er så ni vet vilken jag menar. Jättegammal är den nu, tror inte många känner till den..


                           
Så fin låt.. Lev er in i den och på riktigt lyssna på den! Andra versen är min favorit..


Och Jannie.. Härom natten när jag skulle sova så låg jag och lyssnade på en massa Mariah-ballader, så kom "Endless love" på, och jävlar haha.. Förts låg jag bara och njöt, sen fick jag ett sånt jävla skrattanfall för jag fick sånna flashbacks! Du vet i bilen på vägen upp till Globen för att se våran älskade Mariah.. Minns du den fina duetten vi hade hahaha!! =D Jag låg mitt i natten och asgarvade när jag kom att tänka på det hehe.. Saknar dej storasyster!! Och älskar dej massor.. Är så glad över att ha dej som min syster! <3

Nej nu ska jag röra på mej.. Börjar jobba om 3 timmar, och vill hinna med lite grejor innan dess!

PUSS!

Mycket på G

Har jobbat så mycket på sistonne så har inte kunnat uppdatera något.. Men nu har jag en liten lucka mellan arbetspassen, så jag tänkte att jag passar på =)

Det har blivit lite väl mycket krök nu på sistonne, typ varenda dag i 2 veckor =S Så nu ska jag hålla mej jävligt lugn ett tag! Ja röstar för hemmakvällar istället med en massa gottis, god mat och film! Jag har som sagt jobbar rätt mycket, dubbel många dagar.. Men det kommer lugna sej lite efter denna veckan. Sthlms-veckan nu vecka 9 och nästa lass dagisbarn har anlänt och de är rent för jävliga.. Beställer in loads and loads av öl-kannor bara för att hälla det över varandra! Jättekul verkligen.. Men de är iaf trevliga vilket de andra snorungarna inte har varit!

Har gått och blivit lite sjuk, igen.. Verkar som att man är lite småsjuk här lite hela tiden. Var rädd att jag skulle åka på halsfluss igen, men det klarade sej.. Gjorde ont i en dag sen släppte smärtan, men hostar rätt mycket fortfarande. Rösten är helt pajj, har tappat typ 3 register och de verkar inte vilja komma tillbaks igen =( Och för ett par dagar sen drog en rätt rejäl storm igenom vårt lilla Vinter Paradis här.. Dörrar slogs upp, saker flög omkring på gatorna och snön piskade på ordentligt och låg vågrätt i luften! Men inget jätteallvarligt, inga olyckor, inte vad jag vet iaf. Pappa ringde mej imorse och var orolig.. Mamma hade tydligen ringt och varit helt utom sej hehe. Gulliga ni är!

Inatt entrar fröken baren igen.. =) Tror det blir dreamteam igen. Älskar fortfarande mitt jobb och trivs kanon! Hope åkte dock hem igår morse vilket jag tycker är sjukt tråkigt.. Jättego engelsk tjej som bara totalt älskar att missbruka ordet bollocks hahaha! =) Hon och jag funderar för övrigt på att göra sommar-säsong tillsammans. Antingen i Spanien eller Grekland.. Hoppas hoppas hoppas! Skulle vara så kul.. Och gott framför allt, att få komma till ett varmt land efter halvåret här och bara få sola till sej lite! Har faktiskt ett jobb klart i baren på ett ställe på Cos om jag vill ha det.. =) Tydligen ett av de mest populära på ön. Men jag har ett par andra ställen på span, både i Spanien och i Grekland, men om inget löser sej där så kommer jag nog ta det jobbet på Cos! För göra sommarsäsong är något jag definitivt vill göra!

Nej, nu ska jag ta mej ner till byn och köpa hårfärg och försöka få rätt på den hemska utväxten jag har. Sen fylla på mobilen samt käka lite gott på Dansken.. Kommer sätta mej med datorn en sväng till ikväll innan jobbet, bla för att kolla upp lite inför sommarn! =)

PUSS!

RSS 2.0