Vad gott..

Har precis duschat och fräschat till mej.. sjukt underskattat det där med att vara nyduschad! Tror nog det är en av de bästa känslorna som finns.. =)

Kvällen igår var supermysig.. Hade ju filmkväll med Lotti, med en massa gottis, cola, täcken&kuddar och framför allt tårar! Vi kollade på My sisters keeper och herregud vad sorglig den var!! Vi bara grät och grät och grät.. kunde inte sluta! Grät tom efter filmen var slut.. Det var längesen en film rörde mej så djupt måste jag ju bara säga! Killarna kom hem mitt i alltihopa.. De visste inte riktigt hur de skulle reagera haha! Men när lamporna tändes och de såg hur röd jag var i ögonen efter allt gråt skrattade de rätt bra åt mej hehe..

Det blev en film till, den såg jag dock inte klart.. Jag totaldäckade i soffan av ren utmattning hehe!
Vaknade vid 11 idag och då blev det en film till, jag däckade dock även till denna haha!
Tröttmössa sa jag te daj!

Nu ikväll fick jag förfrågan av Victor att jobba lite extra och dela ut flyers för DouDoune´s Ladysnight ikväll, och det tackade jag ja till.. 20 Euro och gratis dricka i baren! Får se om det blir utgång, isf bara en liten runda då vi antagligen ska upp tidigt imorrnbitti och åka iväg en sväng. Handla billig mat och lite grejor till vår nya lya! =)
Flyttar ju in imorrn hihi =)

Prata med min kära vän Marcus idag, och nu är det helt bestämt att han kommer ner och hälsar på.. På LÖRDAG!! =) Ska bli så kul.. En hel vecka av en massa galenskap haha!
Sen kommer mamma, Erica och Andreas mfl ner också nästa vecka och stannar några dagar, ska även det bli kul!

Njae, nu ska jag ner till Victor´s och ta en kaffe innan jag börjar på utdelningen av flyers..

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0